MÁRKAKERESKEDÉSINK ÉS SZERVIZEINK TOVÁBBRA IS VÁRJÁK ÖNÖKET BŐVEBBEN
Peugeot gyertya akció

Garantált minőség, megfizethető árak!

Akciónkban most 10%-kal olcsóbban vásárolhat gyújtógyertyákat  a Peugeot márkaszervizekben. Választhat:

  • eredeti gyári gyújtógyertyákat, vagy
  • a Stellantis konszern új saját márkájából, a multimárkás Eurorepar alkatrészcsaládból, mellyel többféle autómárkát kiszolgálhat!

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az Eurorepar alkatrészeinkre 2 év jótállást biztosítunk!

 

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért gyári garanciát vállalunk profi garancia ügyintézéssel!

 

 

Akciós alkatrészcsalád

 

 

Család:

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény :

Akció vége:

Gyújtógyertya

Gyári

00278

10%

2021. július 28.

Gyújtógyertya

Eurorepar PCD*

00160

10%

2021. július 28.

Gyújtógyertya

Eurorepar multi*

00029

10%

2021. július 28.

 *PCD = Peugeot, Citroën és DS márkák – multi = multimárkás, más gyártó modelljeivel kompatibilis

Akciónk érvényessége: 2021. június 1. és 2021. július 28.

 

Miért kockáztatná szervize hitelét olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, ha márkaszervizeinkben többféle típusú, különböző árszintű, ugyanakkor kiváló cserealkatrészekből vásárolhat!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html  

 

 

*Az akciós kedvezmény a 2021.06.01-2021.07.28. között megrendelt, kizárólag az akcióban meghirdetett eredeti gyári Peugeot -és Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes a készlet erejéig, csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK