Peugeot B2B gyújtógyertya

A szakmai partnerkedvezményen* felül, most akár 10 % kedvezménnyel* vásárolhat gyújtógyertyákat autószervize számára a Peugeot márkaszervizekben. Választhat:

 

  • eredeti gyári gyújtógyertyákat, vagy
  • a Stellantis autógyártó konszern Eurorepar márkájából, melyet elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre minimum 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre minimum 2 év jótállást biztosítunk!

 

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

 

Akciós alkatrészcsalád

Családkód

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

Irídium gyújtógyertya

Gyári

00278

10%

Irídium gyújtógyertya

Eurorepar PCD*

00160

10%

Irídium gyújtógyertya

Eurorepar Multimárkás

00029

10%  

*PCD = Peugeot, Citroën és DS modellek

Akciónk: 2022. június 01. és 2022. július 27. között érvényes*.

 

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Peugeot márkaszervizektől!

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp 

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat!  https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html 

  
 

*Az akciós kedvezmény a feltüntetett eredeti gyári Peugeot és Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén 2022. június 1-től július 27-ig a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A szakmai partnerkedvezményt a márkaszerviz csak professzionális autójavítóknak biztosítja. A kedvezmény biztosítása és annak mértéke a márkaszerviz és a partner üzletkötői megállapodásától függ. Az akciós kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK