Generátor önindító akció

Peugeot B2B Eurorepar önindítók

Autójavító műhelye számára most akár 10 % kedvezménnyel vásárolhat önindítókat és generátorokat 2021. november 02. és 2021. december 30. között a Peugeot márkaszervizekben. Választhat:

  • eredeti gyári Peugeot önindítókat és generátorokat, vagy
  • a gyári technológiával újragyártott önindítókat és generátorokat vagy
  • a Stellantis autógyártó konszern Eurorepar márkájából, melyet elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a gyári alkatrészeinkre minimum 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre minimum 2 év jótállást biztosítunk! Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Peugeot-nál profi garancia ügyintézést biztosítunk Önnek!

 

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

 

 

Akciós alkatrészeink

Családkód

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

Eredeti gyári generátor*

00390

10%

Eredeti gyári önindító*

00350

Gyári technológiával újragyártott generátor*

cseredarabos betétdíja: 90.000 Ft

00391

gyári technológiával újragyártott önindító*

cseredarabos betétdíja: 80.000 Ft

00349

EUROREPAR Generátor*

Peugeot-Citroën -DS modellekhez

00392

5%

EUROREPAR Önindító*

multimárkás cikkszámokkal

00347

 

A betétdíjas konstrukcióról itt olvashat!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html 

 

*Az akciós kedvezmény a 2021.11.02-2021.12.30. között megrendelt Peugeot gyári technológiával újragyártott cseredarabos alkatrészekre, Eurorepar alkatrészekre és Peugeot gyári eredeti alkatrészekre érvényes a Peugeot márkaszervizekben, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A gyári technológiával újragyártott cseredarabos alkatrészek vásárlási feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/markafuggetlen-szervizeknek/alkatreszeink.html   A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.