TOVÁBB A TARTALOMRA
Plug-in Hybrid töltés

Mi sem egyszerűbb, mint plug-in hybrid PEUGEOT járművét feltölteni!

A töltőkábelek segítségével otthon, vagy a folyamatosan bővülő nyilvános töltőoszlopoknak köszönhetően az utcán is bármikor fel tudja tölteni járművét.

 

Utóbbi esetben akár 1 óra 40 perc alatt teljesen feltöltheti az autó akkumulátorátaz új PEUGEOT 308 HYBRID esetén a 7,4 kW-os opciós fedélzeti töltővel .

Fedezze fel a mobilitás jövőjét!

OTTHONI & MUNKAHELYI TÖLTÉS

A hálózatról tölthető plug-in hybrid járművek előnyeinek kihasználása érdekében a PEUGEOT napi töltést javasol.

TÖLTÉS CSALÁDI HÁZBAN

TÖLTÉS TÁRSASHÁZBAN

TÖLTÉS MUNKAHELYEN

Plug-in Hybrid autóját otthon vagy munkahelyén, speciális elektromos berendezés birtokában vagy anélkül is fel tudja tölteni. Az általunk kínált megoldások magán- vagy társasházban, illetve munkahelyen történő töltés esetén is működőképesek. A választott töltőberendezéstől függően mindig optimális töltési időre számíthat.

 

KÜLÖNBÖZŐ TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

 

 

HAGYOMÁNY ALJZAT

Akár egy okostelefont, az autót is fel tudja tenni töltőre egy hagyományos konnektoron keresztül (8A, 220V)

 

7 óra 5 perc szükséges az akkumulátor teljes feltöltéséhez az új Peugeot 308 HYBRID eseténa 3,7 kW-os egyfázisú fedélzeti töltővel 

MEGERŐSÍTETT ALJZAT

A gazdaságos nagy teljesítményű (16A, 220V) csatlakozó jelenti az ideális középutat a gépjármű napi használatához szükséges hatótáv biztosításához.


3 óra 55 perc szükséges az akkumulátor teljes feltöltéséhez az új Peugeot 308 HYBRID eseténaz opciós, 7,4 kW teljesítményű egyfázisú fedélzeti töltővel .

WALL BOX

A Wall Box (16A) telepítésével a töltési idő jelentősen lecsökkenthető

 

3 óra 25 perc szükséges az akkumulátor teljes feltöltéséhez az új Peugeot 308 HYBRID eseténa 3,7 kW teljesítményű, egyfázisú fedélzeti töltővel. .

NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK

Útközben a folyamatosan bővülő hazai és európai nyilvános töltőállomásokon tudja Peugeot plug-in hybrid modelljét feltölteni.

E-REMOTE CONTROL

Közvetlenül a MyPeugeot alkalmazásból valós időben ellenőrizheti plug-in hybrid járműve hatótávolságát, elindíthatja a töltést és nyomon követheti a folyamatot. A nagyobb nyugalom érdekében azonnal értesíti, amint az akkumulátor feltöltődött, vagy a töltés megszakad.


Ezt a szolgáltatást a Peugeot ingyenesen, időkorlát nélkül nyújtja.

TÖLTÉSI IDŐ SZIMULÁTOR

A megadott töltési idők tájékoztató jellegűek, és különböző tényezők (a töltőállomás teljesítménye, hőmérséklet stb.) függvényében változhatnak.

RETROUVEZ LES BORNES DE RECHARGE À PROXIMITÉ

Le référencement des bornes de recharge est fourni par PLUGSURFING : seules les bornes compatibles avec le véhicule consulté sont indiquées. L'accès aux bornes peut être soumis à des conditions qu'il convient de consulter au préalable (accès payant avec abonnement, accès gratuit, etc.).