Autószőnyeg ajánlatok minden autósnak!

Peugeot szőnyegakció

Szeptemberi autószőnyeg akciónkban utastéri- és csomagtér szőnyegeket vásárolhat rendkívül nagy kedvezménnyel!

A Peugeot gyári autószőnyegekre 20% kedvezményt biztosítunk, az Eurorepar autószőnyeg családot pedig 10% -kal kedvezőbb áron vásárolhatja meg szeptember 26-ig.

A Peugeot eredeti gyári tartozékok MOPAR márkanév alatt és 1 év jótállással kerülnek forgalomba.

Az Eurorepar alkatrészmárkát pedig kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztették mérnökeink, és 2 év jótállást biztosítunk vásárlóinknak.

Nézze meg akciós árlistáinkat!

* Az akció 2022. szeptember 1-től - szeptember 26-ig érvényes a készlet erejéig és/vagy visszavonásig a magyarországi hivatalos Peugeot márkaszervizekben. Az Eurorepar márkával jelzett autószőnyegek, azaz utastér és csomagtér szőnyegek a 3 évnél idősebb gépjárművekhez érhetők el. Az Eurorepar márka a forgalomban lévő európai autópark több, mint 90%-ához kínál termékeket, de előfordulhat, hogy az Ön gépjárművével kompatibilis autószőnyeg nem elérhető a kínálatban. A letölthető árlisták nem tartalmazzák a P Automobil Import Kft. (PAI Kft.) által forgalmazott összes Peugeot gyári autószőnyeg és összes Eurorepar szőnyeg cikkszámát, de az akció minden PAI Kft. által forgalmazott Peugeot gyári- és Eurorepar autószőnyegre, azaz utastér- és csomagtér szőnyegre is vonatozik (csomagtértálcára nem!), ezért ha gépjárművéhez a listában nem talál megfelelőt, kérjük, forduljon a hivatalos Peugeot márkaszervizeinkhez információért! A kedvezmény más akcióval, ajánlattal, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható. Az árlista árai 10 Ft-ra kerekített bruttó árak. Rendelés előtt kérjük, ellenőriztesse márkaszervizben a rendelkezésre állást, a cikkszám tartalmát és jellemzőit, valamint a járműkompatibilitást!! A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek, részletekért keresse a Peugeot -márkakereskedéseket, illetve a www.peugeot.hu oldalt! A változtatás jogát fenntartjuk. 

Választható szőnyegek

  • LENYIT

Választható szőnyegek

  • LENYIT

Választható szőnyegek

  • LENYIT