Autószőnyeg ajánlatok minden autósnak!

Peugeot autószőnyeg akció

Válogasson utastéri- és csomagtéri autószőnyegeink széles választákából most akciós áron.

 

Gyári szőnyegeket 15% kedvezménnyel, az Eurorepar szőnyegeket 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg 2021. augusztus 30. – szeptember 30. között.

 

Kínálatunkban gumiszőnyegeket, padlószőnyegeket, modell-névvel és márka-logoval díszített, egyedi kivitelű terméket is megtalál.

 

Nézze meg akciós árlistáinkat! Az akciós kedvezmény minden eredeti gyári szőnyegre és Eurorepar szőnyegre igénybe vehető, és ha az Ön gépjárművével kompatibilis autószőnyeget nem találja az árlistában, kérjük forduljon márkaszervizeinkhez, hogy akciós ajánlatot adhassunk Önnek

* Az árlista tájékoztató jellegű, 10 Ft-ra kerekített árakat tartalmaz. Az ajánlat nem képezi szerződés alapját. Az árak más akcióval, ajánlattal, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonhatók. Az akció 2021. augusztus 30-tól- szeptember 30-ig érvényes a készlet erejéig és/vagy visszavonásig a magyarországi hivatalos Peugeot márkaszervizekben . Az akció minden PAI Kft. által forgalmazott eredeti gyári szőnyegre és Eurorepar szőnyegre érvényes. Amennyiben az Ön által keresett modellhez nem talál ajánlatot az árlistában, kérjük forduljon márkaszervizeinkhez! Az árlista árai 10 Ft-ra kerekítettek. Rendelés előtt kérjük ellenőriztesse márkaszervizben a rendelkezésre állást, a cikkszám tartalmát és jellemzőit, valamint a járműkompatibilitást!! A változtatás jogát fenntartjuk.

Választható szőnyegek

  • LENYIT

Választható szőnyegek

  • LENYIT

Választható szőnyegek

  • LENYIT