/image/41/9/assistanceheader.660419.jpg

A PEUGEOT Assistance1 azonnal az Ön segítségére siet, ha gépjárművével elakad az úton (meghibásodás vagy baleset esetén). Átvállaljuk a gyors helyszíni javítás vagy a szervizbe szállítás gondját, hogy Ön kényelmesen folytathassa útját. 

PEUGEOT ASSISTANCE: RÁNK MINDIG SZÁMÍTHAT

/image/41/8/apv.660418.jpg

A PEUGEOT Assistance szolgáltatással számos helyzetben segítségére leszünk:

  • Gépjármű meghibásodás
  • Baleset
  • Kulcsok elvesztése
  • Autóba bezárt kulcsok
  • Téves tankolás
  • Akkumulátor lemerülés (24/7)i

A PEUGEOT mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeken a kellemetlen helyzeteken átsegítse, vagy gyors helyszíni segítséggel, vagy a legközelebbi Peugeot márkaszervizbe szállítás megszervezésével.

Amennyiben a garanciális hiba nem javítható a meghibásodás napján, úgy utazása folytatásához mobilitási megoldást-, vagy a várakozás idejére egy kényelmes szállást is választhat.

AUTÓZZON FELHŐTLEN ÖRÖMMEL

Peugeot Assistance

A PEUGEOT Assistance-nak köszönhetően Ön gondtalanul autózhat: nemcsak Európa teljes területén, de további 15 országban is fedezetet nyújt a szolgáltatás. Magyarországon több, mint 35, Európában további több ezer hivatalos Peugeot márkaszerviz áll rendelkezésére. A PEUGEOT Assistance által nyújtott biztonsági fedezet nemcsak a vezetőre, hanem az összes utasra is kiterjed, akár újonnan vásárolt, akár használtan vásárolt gépjárművel autózik.

ASSISTANCE HÍVÁSA AZ AUTÓBÓL

/image/41/7/assistance-convertimage.660417.jpg

Baleset, meghibásodás vagy elakadás esetén használja a helymeghatározással egybekötött Assistance gyorshívót2, mely gyors és hatékony intézkedést tesz lehetővé.

Ütközéses baleset esetén a gépjármű automatikusan elindítja a vészhívást az Assistance központ felé az Ön közbenjárása nélkül. Meghibásodás vagy elakadás esetén pedig nyomja meg a műszerfalon elhelyezett "Oroszlán" jellel ellátott Assistance hívó gombot.

MYPEUGEOT ALKALMAZÁS

/image/41/6/visuel-mypeugeot-e208.660416.jpg

A My Peugeot mobiltelefonos alkalmazáson keresztül bármikor könnyedén elérheti a PEUGEOT Assistance szolgáltatást.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

1 A tájékoztatás nem teljeskörű. A változtatás jogát a P Automobil Import Kft. fenntartja. A Peugeot Assistance szolgáltatás igénybevételének feltételeit az  újautó megrendelő ÁSZF-jében levő garanciafeltételek tartalmazzák. Az Assistance szolgáltatás országonként változó, az Assistance fedezet a szerződéses garancia időtartama alatt érvényes.

2 A gépjárműbe beépített Assistance gyorshívó nem minden Peugeot modellben elérhető, a gépjármű felszereltségi szintjétől függ.