Gumiabroncsok és keréktárcsák

/image/84/1/peugeot-ndp-1506pb-freinage-02.391841.jpg

A Peugeot-ra minden évszakban számíthat: téli- és nyári, valamint négy évszakos gumiabroncsok széles választékával, szakértelemmel, rendelkezésre állással és versenyképes árakkal várjuk.

Autózni kizárólag kifogástalan állapotú gumiabronccsal szabad: az elhasználódott gumiabroncsok veszélyeztetik az úttartást, meghosszabbítják a fékutat, és nedves úton a vízen csúszás veszélye is fennáll. Ügyeljen a gumiabroncsok állapotára, ne kockáztasson.

GUMI HOTEL

Tároltassa gumiabroncsait márkaszervizeinkben szezonon kívül

/image/84/2/peugeot-pneumatiques-hiver-10-simplif-smartphone.391842.jpg

7 ºC fok hőmérséklet alatt a nyári abroncsok nem biztosítanak megfelelő tapadást az úton: a gumiabroncs anyaga ridegebb lesz, tapadási képessége ezáltal csökken - ekkor feltétlen téli abroncsra kell váltania.

A leggazdaságosabb megoldás hosszú távon, ha Ön rendelkezik téli szerelt-kerék szettel, így az évszak-váltásoknál kényelmesen és gyorsan átválthat a megfelelő szezonú gumiabroncsra.

A nyári és téli abroncsokat, szerelt-kerekeket természetesen használaton kívül is megfelelő körülmények között szükséges tárolni.

A gumihotel szolgáltatás  feltételei és elérhetőségei márkaszervizenként változnak. Márkaszervizétől kérjen személyre szabott ajánlatot.