Szezonnyitó alkatrész akció

Szezonnyitó alkatrész akció

Most akár 15 % kedvezménnyel* vásárolhat autóalkatrészeket autószervize számára a Peugeot márkaszervizekben. Választhat:

 

  • eredeti gyári alkatrészeket, vagy
  • a Stellantis autógyártó konszern Eurorepar márkájából, melyet elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre minimum 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre minimum 2 év jótállást biztosítunk!

 

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

 

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK

 

Márka/Típus

Család:

Professzionális ügyfél-kedvezmény

Gyári ablaktörlőlapát - szettek

00431

15%

Gyári ablaktörlőlapátok - egyes

00433

Eurorepar ablaktörlőlapátok

00719

10%

IZZÓK

 

Márka/Típus

Család:

Professzionális ügyfél-kedvezmény:

Gyári izzók

00372

10%

Eurorepar izzók

00367

10%

SZÉLVÉDŐK

 

Márka/Típus

Család:

Professzionális ügyfél-kedvezmény:

Gyári szélvédők

00782

10%

 

Akciónk: 2021. szeptember 06. és 2021. október 31. között érvényes*.

 

Ne kockáztassa szervize hitelét olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel! 

  

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp

  

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html 

 

 

Az akciós kedvezmény a www.peugeot.hu/alkatreszakcio oldalon közzétett részletek szerint, és az ott feltüntetett eredeti gyári Peugeot és Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén 2021. szeptember 6-tól október 31-ig a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A 15% kedvezmény csak a gyári ablaktörlőlapátokra érvényes, minden más akciós termékre a kedvezmény 10%. Az akciók más  akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

TOVÁBBI AKCIÓK