Ablaktörlő akció

Peugeot ablaktörlő akció

A hideg idő nem kíméli az ablaktörlőlapátokat. A gumi megrepedezik, törlési hatékonysága csökken, és bosszantóan tökéletlen lesz. Itt a lehetőség, hogy ügyfelei számára akciós ablaktörlőlapát cserét ajánljon!

 

Akciónkban  most 20%-kal olcsóbban vásárolhat ablaktörlőlapátokat 2022. május 2. és 2022. június 15. között a Peugeot márkaszervizekben. Választhat:

  • eredeti gyári Peugeot ablaktörlőlapátokat 20% kedvezménnyel, vagy
  • a Stellantis konszern új saját márkájából, a multimárkás Eurorepar alkatrészcsaládból 10% kedvezménnyel.

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az Eurorepar alkatrészeinkre 2 év jótállást biztosítunk!

 

A tiszta térlátás nagyon fontos a biztonságos autózásban, egy rosszul működő ablaktörlőlapát holt teret eredményezhet és balesethez vezethet. Mi garantáljuk a kiváló minőséget és a megfizethető árakat is!

 

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért gyári garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

 

 

GYÁRI alkatrész család megnevezése

Család:

Professzionális ügyfél kedvezmény:

Ablaktörlőlapát – szett vagy készlet

00431

 

20%

Ablaktörlőlapát - egyes

00433

 

Eurorepar márkánkkal számos termékcsalád esetében akár 30% -kal olcsóbban vásárolhat alkatrészeket az eredeti gyári alkatrészek átárhoz képest, és ezt a kedvezményt emelik időszakosan meghirdetett promócióink. Most az Eurorepar ablaktörlőlapátokat kínálunk akciós kedvezménnyel:

MULTIMÁRKÁS EUROREPAR
alkatrész
család

Család:

Professzionális ügyfél kedvezmény:

Ablaktörlőlapát

00719

10 %

Miért kockáztatná szervize hitelét olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, ha márkaszervizeinkben többféle típusú, különböző árszintű, ugyanakkor kiváló cserealkatrészekből vásárolhat!

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html

*Az akciós kedvezmény a citroen.hu/ablaktorlo oldalon közzétett részletek szerint, a készlet erejéig, csak professzionális ügyfeleknek, csak készletfeltöltő rendelés esetén érvényes 2022. május 2. – június 15-ig a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A 20% kedvezmény csak a gyári ablaktörlőlapátokra vehető igénybe, az Eurorepar ablaktörlő márkára a kedvezmény csak 10%.  A kedvezmények más ajánlattal nem összevonhatók. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. További részletek a márkaszervizekben.

További akciók