/image/08/3/peugeot-ndp-1506pb-parebrise.10083.jpg

SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS

A fixdíjcsomag tartalma:

  • 1 db 10 Ft-os érménél kisebb átmérőjű, a vezető látóterén kívül eső szélvédősérülés kijavításához szükséges műgyanta és egyéb anyagok
  • Munkadíj
  • 1 év garancia
  • 2. és további hiba javítása jelentős kedvezménnyel

Számolja ki a szélvédőjavítás várható költségét online kalkulátorunk segítségével:

A SZÉLVÉDŐK

Sérülés esetén javíttassa vagy cseréltesse a szélvédőt, hogy tökéletesen kilásson és biztonságban autózhasson.

Haladéktalanul intézkednie kell, ha a szélvédő sérülése zavarja a látómezőt, mert további repedést idézhet elő. A Peugeot szakemberei speciális szintetikus anyag befecskenedzésével javítják a szélvédő hibáját, ha annak mérete és helyzete alapján a jogszabály erre lehetőséget ad, avagy pénztárcabarát áron cserélik ha feltétlen szükséges.

EREDETI PEUGEOT GYÁRI ALKATRÉSZEK

Az eredeti gyári alkatrészeket ugyanazon minőségellenőrzési követelményeknek vetik alá, mint a gépjármű gyártásakor beépített alkatrészeket (normák, tesztek).
A gyári alkatrészeket szigorúan meghatározott minőségű és összetételű anyagokból gyártják. Eredeti gyári alkatrész választásával Ön a megbízhatóságra, tartósságra és a biztonságra szavaz. A gyári alkatrészek az optimális minőséget garantálják PEUGEOT-jához.

FIXDÍJCSOMAGOK 3 ÉVNÉL IDŐSEBB JÁRMŰVEKHEZ

A fixdíjcsomag ajánlatok között talál olyan speciális, 3 évnél idősebb gépjárművekhez összeállított szervizcsomagot, mely alacsonyabb ár mellett is garantálja Önnnek a PEUGEOT műszaki szakértelmét.
Ezek a díjcsomagok olyan EUROREPAR alkatrészeket tartalmaznak, melyeket a PEUGEOT mérnökei vizsgáltak be és hagytak jóvá.
A teljes Peugeot márkaszerviz hálózat 1 év garanciát biztosít rájuk (alkatrészre és a beépítésre is).
A 3+ fixdíjcsomagok magukban foglalják a munkadíjat, az alkatrészt és a garanciát is.
Minden egy árban, kellemetlen pluszköltségek nélkül, kifejezetten az Ön 3 évnél idősebb Peugeot gépjárművéhez ajánlva.

VÁLLALÁSUNK

/image/12/4/508-1407pc008.378124.jpg

MINDEN EGY ÁRBAN

A PEUGEOT fixdíjcsomagok magukban foglalják a munkadíjat és az 1 év garanciával biztosított alkatrészeket is. A fizetendő ár megegyezik a költségbecsléssel készített árkalkulációval. Nincs meglepetés, a tarifát Ön előre kiszámolhatja.

/image/12/2/peugeot-208-2015-617-fr.378122.jpg

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK

A PEUGEOT szakemberei elvégzik a szükséges javításokat és minden egyes műveletet elmagyaráznak Önnnek. Ezzel is bizonyítva, hogy a PEUGEOT márkaszerviz hálózat szakemberei szakmai alapossággal és odafigyeléssel végzik munkájukat.

/image/12/3/peugeot-308-2014-126-fr.378123.jpg

MINŐSÉGET KÉPVISELÜNK

Amikor Ön úgy dönt, hogy a PEUGEOT márkaszerviz hálózatra bízza gépjárművét,  számtalan előnyhöz jut. A fixdíjcsomagok versenyképes, pénztárcabarát áron elérhetők, a beavakozásokat pedig jól képzett műszaki szakemberek végzik autóján.