Akkumulátor akció

Peugeot akkumulátor akció

Peugeot márkaszervizeinkben hagyományos és Stop & Start rendszerű akkumulátorok széles választékából vásárolhat. Most a szakmai partnerkedvezményen* felül:

 

  • 10% kedvezménnyel vásárolhat gyári akkumulátorokat (00361 számú család), vagy
  • válogathat a Stellantis autógyártó konszern pénztárcsabarát Eurorepar márkájából, melyet elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre minimum 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre minimum 2 év jótállást biztosítunk!

 

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

Akciónk: 2022. május 2. és 2022. június 28. között érvényes*.

 

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel!

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp 

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat!  https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html

 

*Az akciós kedvezmény a citroen.hu/akkumulator oldalon közzétett részletek szerint, a készlet erejéig, csak professzionális ügyfeleknek, csak készletfeltöltő rendelés esetén érvényes 2022. május 2. – június 27-ig a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A 10% kedvezmény csak a gyári akkumulátorokra vehető igénybe.  A kedvezmények más ajánlattal nem összevonhatók. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. További részletek a márkaszervizekben.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK