Eurorepar vezérlés akció

Peugeot vezérlés akció

Autójavító műhelye számára akár 10% kedvezménnyel vásárolhat vezérlés alkatrészeket 2020. szeptember 9. és 2020. október 25. között a Peugeot márkaszervizekben. Választhat:

  • eredeti gyári Peugeot vezérlés alkatrészek közül, vagy
  • a PSA új saját márkájából, a multimárkás Eurorepar alkatrészcsaládból.

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre 2 év jótállást biztosítunk!

A gépjármű vezérlésének beállításához, karbantartásához és javításához a szakértelem mellett jó minőségű, pontos méretezésű, megbízható vezérlés alkatrészekre van szükség. Mi garantáljuk a minőséget!

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

Gyári alkatrész család megnevezése:

 Család:

Kedvezmény a kereskedői beszerzési árból
Vezérlés készlet

00114

10%

Ékszíj

00116

10%

Vezérműszíj +görgők + vízpumpa

00296

10%

EUROREPAR alkatrész család
csak PSA modellekhez:

 Család:

Kedvezmény a kereskedői beszerzési árból

Vezérműszíj 

00121

5%

Ékszíj

00117

5%

EUROREPAR alkatrész család
MULTIMÁRKÁS:

 Család:

Kedvezmény a kereskedői beszerzési árból

Vezérműszíj

00089

5%

Vezérműszíj és görgők

00104

5%

Ékszíj

00117

5%

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp
Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan "utángyártott" alkatrészekkel!

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html

*Az akció 2020. 09.09.- 2020.10.25. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre és Eurorepar alkatrészekre érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

További akciók