TOVÁBB A TARTALOMRA

 

PEUGEOT E-EXPERT KÉSZLETAJÁNLAT VÁLLALKOZÁSOKNAK akár 4 millió Forint állami támogatással* és kiemelt kedvezménnyel**

 

Szeretné élvezni az elektromos autózás előnyeit munka közben is? Most érdemes elektromosra váltani, hiszen az állami támogatásnak* és készletakciónknak köszönhetően soha nem volt még ilyen könnyen elérhető a nagy hatótávolságú, hatalmas rakterű Peugeot e-Expert.

 
  • Készleten lévő L3 75 kWh e-Expert modelljeink:
  • 6,1 m3 raktérfogat
  • Akár 330 Km hatótáv
  • A belsőégésű motoros verzióval megegyező raktérméret
  • 3 személyes kivitel
  • 7”-os érintőképernyős rádió Mirror Screen funkcióval
  • 3 fázisú, 11 kW-os fedélzeti töltő (konfigurációtól függően)
 
 

Most akár 4.331.000 Ft kedvezménnyel** és további 4 millió Ft állami támogatással* elérhetők.

 

 

 

 

 

Jogi megjegyzések

 

*Az állami támogatás igénybevétele feltételekhez kötött, melyek részleteit a „Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak RRF-10.10.1-24” pályázati kiírás tartalmazza. Részletes tájékoztatás az alábbi linken található: https://www.palyazat.gov.hu/programok/helyreallitasi-es-ellenallokepessegi-terv/rrf/rrf-10101-24/dokumentumok

 

**Jelen ajánlat 2023.01.08. -tól 2023.02.29-ig vagy visszavonásig érvényes. Az ajánlat Peugeot e-Expert L3 75 kWh változat esetén megkötött adásvételi vagy lízingszerződésekre vonatkozik, a rendelkezésre álló készlet erejéig. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, teszt és használt autóra nem vonatkozik. A hirdetésben szereplő ár nettó ár. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben. A Peugeot e-Expert WLTP szabvány szerinti kombinált átlagfogyasztása  23-23,8 kWh/ 100 km. CO2 kibocsátás: 0 g/Km.