Újragyártott alkatrészek

Peugeot B2B újragyártott alkatrészek

2021. november 2. és 2021. december 30. között 10% kedvezménnyel szerezhet be autójavítóműhelye számára az eredeti gyári alkatrészek minőségével megegyező minőségű:

  • Gyári technológiával újragyártott részecskeszűrőket*
  • Gyári technológiával újragyártott féltengelyeket*
  • Gyári technológiával újragyártott önindítókat*, és
  • Gyári technológiával újragyártott generátorokat*

 

A Stellantis autógyártó konszern újragyártási technológiájával akár 50%-kal olcsóbban vásárolhat megbízható minőségű alkatrészeket,  az eredeti gyári alkatrészek árszintjéhez képest, ám az eredeti gyárival megegyező minőségben!

 

Év végi akciókban további 10%-kal csökkentheti beszerzési költségeit! Most igazán megéri!

 

A gyári alkatrészekre a Peugeot minimum 1 év jótállást biztosít, az Eurorepar alkatrészcsaládra pedig minimum 2 év garanciát ad. Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Peugeot-nál profi garancia ügyintézést biztosítunk Önnek!

 

Gyári technológiával újragyártott cseredarabos alkatrészcsaládok

Családkód

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

Cseredarabos betétdíj összege*

Részecskeszűrő*

00141

10%

80.000 Ft

Féltengely*

00560

40.000 Ft

Generátor*

00391

90.000 Ft

Önindító*

00349

80.000 Ft

 

A betétdíjas konstrukcióról itt olvashat! 

 

Kapcsolódó alkatrész akcióink:

Eredeti gyári alkatrészcsaládok

Családód

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

Generátor*

00390

10%

Önindító*

00350

 

EUROREPAR alkatrészcsaládok

Családkód

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

Kompatibilitás

Generátor*

00392

5%

Peugeot-Citroën -DS modellek

Önindító*

00347

multimárkás cikkszámok

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp

 
Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html 

*Az akciós kedvezmény a 2021.11.02-2021.12.30. között megrendelt Peugeot gyári technológiával újragyártott cseredarabos alkatrészekre, Eurorepar alkatrészekre és Peugeot gyári eredeti alkatrészekre érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A gyári technológiával újragyártott cseredarabos alkatrészek vásárlási feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/markafuggetlen-szervizeknek/alkatreszeink.html. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.