Nyári szervizakció

1210xnyariszerviz

VÁLASSZON AKCIÓINK KÖZÜL

KLÍMATISZTÍTÁS-FERTŐTLENÍTÉS

PEU_nyari szerviz

A klímaberendezés nemcsak a hűtéséért felel, de párátlanítja is az utastér levegőjét, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban.

A klíma hatékony működéséhez azonban megfelelő mennyiségű klímagázra is szükség van. Klímagázfeltöltés fixdíjcsomagunkat most 12900 Ft-ért1 megvásárolhatja és vidáman autózhat tovább!

A hatékonyság mellett a tisztaságra is ügyelnünk kell, hiszen a nem karbantartott klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben.

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online.

KERÉK- ÉS GUMICSERE FIXDÍJCSOMAGOK

Tavaszi-nyári szervizakcio - gumi

Gyorsan, jó áron, szakszerűen és kellemes hangulatban!

Kerék- és gumiszett-csere fixdíjcsomagjaink1 mellé 21 pontos ajándék átvizsgálást adunk, és az új kerekeket természetesen kiegyensúlyozzuk, mielőtt visszaszereljük gépjárművére.

De miért is olyan fontos, hogy a kerekeket kiegyensúlyozzuk, más néven centrírozzuk?
A kerék kiegyensúlyozásnak, centrírozásnak köszönhetően a kerék súlypontja középre (centrum) kerül, így simán, rázkódás nélkül forog, így tehát menet közben nem ráz a kormány és az autó kasznija és Ön valóban élvezheti az autózás örömét.

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online.

ÁTVIZSGÁLÁS FIXDÍJCSOMAG

Tavaszi-nyári szervizakcio - átvizsgálás

21 pontos szezonális átvizsgálás fixdíjcsomagunk1 mellett speciális kontrollcsomag-ajánlataink közül is válogathat:

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5500 Ft.1

Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel 5500 Ft.1

A kettő együtt mindössze 10000 Ft-ért.1

Komplex műszaki átvizsgálás 150 ponton értékbecsléssel: 13000 Ft.1

Ugyanez a 150 pontos műszaki kontrollcsomag Peugeot járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18000 Ft.1

A kontrollpontok részletes és  a kontrollcsomagok igénybevételi feltételeit ide kattintva nézheti meg

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online. 

SZÉLVÉDŐ-JAVÍTÁS FIXDÍJCSOMAGOK

Tavaszi-nyári szervizakcio - szelvedo

Miért cseréltetné a szélvédőt, ha láthatatlan javtással, szakszerűen és olcsón meg tudjuk Önnek javítani? 1
Sőt, casco biztosítás esetén a javítás legtöbbször térítésmentes!

Márkaszervizeinkben speciális technológiával javítjuk a jogszabály alapján javítható első szélvédő sérüléseket. Amennyiben 2 vagy 3 hiba is van a szélvédőn, azokat még olcsóbban, mindössze 4900 Ft/hiba áron végezzük a javítást, sőt 21 pontos szezonális átvizsgálást adunk ajándékba a fixdíjcsomag mellé.

Miért javasoljuk, hogy csak szakemberrel és XXI. századi technológiával végeztesse a javítást?
Márkaszervizeinkben  olyan műgyanta alapú speciális anyagot használnak a szélvédőjavításhoz, melynek törésmutatója közel azonos az üvegével, és ezt egy speciális UV fénnyel rögzítik A javítás eredményeképpen a sérülés eltűnik, láthatatlan, észrevehetetlen és a műszaki vizsgán is megfelel a követelményeknek.

Ha többet szeretne tudni a szélvédőhibák javíthatóságáról, és a javítási technológiáról, kattintson ide!

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online. 

ABLAKTÖRLŐLAPÁT AKCIÓ

Tavaszi-nyári szervizakcio

Eredeti gyári ablaktörlőlapátokat 30 %-os akciós kedvezménnyel vásárolhat.

Amennyiben idősebb autóval rendelkezik, cserélné az ablaktörlőlapátokat, de egy igazán pénztárcabarát megoldást keres, akkor figyelmébe ajánljuk Eurorepar alkatrészcsaládunkat, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb járműveinkhez fejlesztettek mérnökeink, és amelyre 2 év jótállást biztosítunk, és most 10% kedvezménnyel kínáljuk Önnek!

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online. 

GYÁRI TARTOZÉK AKCIÓ

Tavaszi-nyári szervizakcio - tartozek

Itt a jó idő, mozduljunk ki otthonról! Csomagoljuk össze kedvenc holmijainkat, biciklinket és vágjunk neki!

Akciós gyári tartozék ajánlataink1:

Tetőrudak – 15%

Biciklitartók – 15%

Tetőboxok – 20%

A télen elkopott csomagtértálcák cseréjéhez pedig 15% kedvezményt biztosítunk.

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online.

PEUGEOT CHRONO SPORTÓRA NYERTESEK

Áprilisi sorsolásunk nyertese: Bozzai Zoltán 

A  sorsolásról készült jegyzőkönyvet itt nézheti meg!

Májusi sorsolásunk nyertese: Ambrus Zoltán 

A  sorsolásról készült jegyzőkönyvet  itt nézheti meg!

Júniusi sorsolásunk nyertese: Ignácz Nóra  

A  sorsolásról készült jegyzőkönyvet itt nézheti meg!

GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK!

Megjegyzés

1 Eredeti gyári alkatrészek és tartozékok akciója: Az akciós kedvezmény csak a P Automobil Import Kft. által forgalmazott gyári ablaktörlőlapátokra, tetőrudakra, tetőboxokra, szőnyegekre, csomagtértálcákra, valamint vonóhorogra- vagy tetőrúdra szerelhető kerékpártartókra vonatkozik, és elérhető minden magyarországi Peugeot-márkaszervizben 2018. 07. 05-tól 08. 31-ig. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal és kedvezménnyel nem összevonható.

Eurorepar ablaktörlő lapát akció 10% kedvezménnyel és 2 év garanciával: Az akciós kedvezmény csak a P Automobil Import Kft. által forgalmazott Eurorepar ablaktörlőlapátokra vonatkozik, és elérhető minden magyarországi Peugeot-márkaszervizben 2018. 07. 05-tól 08. 31-ig. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal és kedvezménnyel nem összevonható.

Klímatisztítás-fertőtlenítés fixdíjcsomag: Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Klímagázfeltöltés fixdíjcsomag: A csomag max. 250 gramm R134a hűtőközeg feltöltést tartalmaz. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Szélvédőjavítás fixdíjcsomag: Csak az első szélvédő javítható, a jogszabályban meghatározott esetekben és feltételekkel. A 2. és 3. hiba javítási ára csak akkor érvényes, ha a javítás az 1. hibával egyidőben történik. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Kerékszett-csere fixdíjcsomag: Egy szett négy darab kerékből áll. Tartalmazza a 4 kerék le- és felszerelését, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmazza gumiabroncsot. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Gumiszett-csere fixdíjcsomag: Egy szett 4 db kerékből áll. Az ár tartalmazza a 4 kerék egyszeri átgumírozását, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmaz gumiabroncsot. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

21 pontos – megbontás nélküli – szezonális átvizsgálás ellenőrző pontjai: • Ablakok és szélvédők állapota • Karosszéria és fényezés állapota • Kuplungpedál működése • Kézifék működése • Kürt működése • Ablaktörlőlapátok állapota és működése, szélvédőmosó működése • Fényszórók, izzók és jelzőberendezések működése • Gumiabroncsok állapota, gumiabroncsnyomás ellenőrzése • Első fékek állapota: fékbetétek, féktárcsák, féknyergek és fékcsövek ellenőrzése • Csővezetékek állapota, olajteknő és váltó tömítettsége • Futómű és kormánymű állapota • Gumiharangok állapota • Lengéscsillapítók állapota (tömítettség) • Kipufogórendszer és rögzítéseinek állapota • Segédberendezéseket hajtó szíjak állapota • Hűtőfolyadékszint • Fékfolyadékszint • Kormányszervo-olajszint • Motorolajszint A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel valamint a 150 pontos műszaki átvizsgálás+ értékbecslés kontrollcsomagok részletes leírását és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: http://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/

2 Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, és elérhető minden magyarországi Peugeot-márkaszervizben 2018. 07. 05-tól 08. 31-ig. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik (a pontok listáját az 1. es jogi pontban találja). Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal és kedvezménnyel nem összevonható.