21. századi szolgáltatások

Peugeot 21. századi szolgáltatások

Ismerje meg azokat a digitális kényelmi szolgáltatásokat, amelyeket Peugeot gépjármű-tulajdonosoknak kínálunk! Fejlesztéseinkben kiemelt figyelmet kapnak azok a praktikus, modern technológiai eszközök és platformok, amelyekkel egyszerűen és kényelmesen tárolhatók a gépjárművel kapcsolatos információk, gyors és hatékony támogatást nyújtanak, ugyanakkor 21. századi színvonalon biztosítják az ügyfelek és a márkaszerviz közötti interaktív kapcsolatot és kényelmet.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

  

 

INTERAKTÍV IDŐPONTFOGLALÁS

Egy kattintással lekérdezheti a Peugeot márkaszervizek szabad szervizidőpontjait, kiválaszthatja szolgáltatásait, és rögtön lefoglalhatja időpontját. A márkaszerviz munkafelvételi naplójába azonnal betöltődnek az adatok: modell, motorizáció, kilométeróra-állás, a választott szolgáltatások, ügyfél-adatok és egyéni igények, melyekről Ön azonnal visszaigazolást kap.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

 

  

 

FLOTTAPARTNEREKNEK

Flottát üzemeltető céges ügyfeleinknek – egyedi belépési azonosítóval, automatikus kitöltés funkcióval, és vállalati igényekre szabott szolgáltatáskínálattal – szupergyors változatban.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

 

  

SZERVIZDÍJ-KALKULÁTOR

A műszaki platformmal interaktív összeköttetésben lévő, intelligens szervizdíj-kalkulátor a gépjármű típusa és a motorizáció vagy az alvázszám alapján automatikusan kiszámítja az Ön által kiválasztott szervizbeavatkozás(ok) költségét, sőt bizonyos műveleteknél több javaslatból is választhat. Amennyiben az árkalkuláció megfelel az igényeinek, azonnal foglalhat időpontot, és márkaszervizétől azonnal visszaigazolást kap!

Peugeot 21. századi szolgáltatások

  

 

 

VIDEÓS AUTÓDIAGNOSZTIKA

Ezt az új, interaktív szolgáltatást a szervizelés alatt álló gépjárművön az előre nem látható, ám szakmailag indokolt plusz műveletek gyors elbírálására és az Ön kényelmére fejlesztettük ki. Ön dönt! A vezető szerelő videofilmet készít a kérdéses területről, a felvételt szóbeli magyarázattal rögzíti, a munkafelvevő pedig elektronikusan továbbítja Önnek, a feltárt probléma megoldására készített árajánlattal együtt. Ön egy kattintással elfogadhatja vagy elutasíthatja az ajánlatot, vagy szükség szerint további információkat is kérhet. A rendszer gyors, kényelmes és átlátható, a szerviz pedig üzembiztosan bocsáthatja vissza autóját a forgalomba.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

  

 

 

INGYENES MYPEUGEOT ALKALMAZÁS1

Személyes szerviznapló, műszaki adatok és parkolási emlékeztető egy helyen, mindig a zsebében. Nemcsak a fogyasztási adatokat és a karbantartási műveleteket követi az applikáció, de kényelmi digitális megoldásokat és közvetlen márkaszerviz-kapcsolatot is biztosít Önnek, valamint a kezelési útmutatóhoz is pillanatok alatt hozzáférhet.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

  

   

  

INGYENES MÁRKAALKALMAZÁS

Szereti a gyors és egyszerű megoldásokat? Tartsa gépjárműve kezelési könyvét mindig kéznél elektronikus formában. Irányítsa telefonját a jármű azon részére, amelynek működéséhez útmutatóra lenne szüksége, és a kiterjesztett valóság segítségével máris megkapja a választ!

Peugeot 21. századi szolgáltatások

  

 

TÉRKÉPFRISSÍTÉS1
MINDIG NAPRAKÉSZEN

A gyárilag beépített navigációhoz ingyenes (néhány esetben maximum évi 2 alkalommal 5 éven keresztül) térképfrissítést biztosítunk. Térképe mindig naprakész lesz!

Peugeot 21. századi szolgáltatások

 

  

 

 

 

ASSISTANCE

Autómentést, 45 percen belüli segítségnyújtást, ingyenes szállást, ingyenes cseregépjárművet, az ingyenes hazautaztatás lehetőségét nyújtja a Peugeot gépjármű-tulajdonosok számára a szerződéses jótállással biztosított időszakban.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

 

  

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI CSOMAGOK1
Rugalmas kondíciókkal, az Ön igényei szerint

A Peugeot szervizszolgáltatási szerződéseivel továbbra sem kell aggódnia az előre nem tervezhető költségek miatt, nem marad autó nélkül a javítások ideje alatt, sőt, semmilyen szállítási vagy helyszíni javítási költséggel nem kell számolnia. Válassza az Ön számára ideális szolgáltatásszintet!

Peugeot 21. századi szolgáltatások

PEUGEOT CASCO +

Élvezze a magas színvonalú szolgáltatásokat a Peugeot Casco+ egyedi feltételeinek köszönhetően, többek között:

- a megemelt javíthatósági határnak, amelynek köszönhetően akár kárkori értékének 100%-ig javítható az autó.

- az avultatásmentességnek, akár a jármű 6 éves koráig a casco kárban először sérült karosszéria-elemek cseréje esetén.

- az újérték térítésnek: totálkár esetén, vagy ha autóját 1 éven belül ellopnák, akkor személygépjárművek esetén a szolgáltatás alapja az első 6 hónapban a jármű káridőponti értékének 100%-a, a második 6 hónapban pedig a káridőponti új értékének 90%-a.

- az önrészmentes üvegcserének: biztosítási eseményből eredő szélvédő-cserekor - gyári üveg esetén - az első évben nem alkalmazunk önrészt.

- autómentési fedezetünknek: akár 300 000 Ft értékhatárig térítjük az indokolt gépjármű-mentési és -szállítási költségeket.

- aktív kárrendezési szolgáltatásunknak.

 

Az árakról és a pontos feltételekről, kérjük, tájékozódjon márkakereskedéseinkben, márkaszervizeinkben!

1 Jelen oldal a Peugeot hivatalos magyarországi márkaszerviz-hálózata által kínált és elérhető vevőszolgálati szolgáltatások kiemelt értékű ügyfélelőnyeinek rövid bemutatására szolgál. A szolgáltatások egy része ingyenes, más részük díjköteles – az ügyfél által szabadon választható. A szolgáltatások egy része, illetve bizonyos applikációk nem alkalmazhatók minden Peugeot modellre. Kérjük, döntése előtt konzultáljon márkakereskedőinkkel és márkaszervizeinkkel. A digitális szolgáltatások igénybevételéhez az ügyfélnek rendelkeznie kell internet-kapcsolattal és a megfelelő digitális eszközzel. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának. A szolgáltatások és tartalmaik időben változhatnak. Részletes, pontos tájékoztatást a Peugeot márkakereskedésekben kérhet, valamint egyes szolgáltatások mellett elhelyezett gombra/linkre kattintva a szolgáltatást részletesen bemutató oldalon tájékozódhat. A szolgáltatások igénybevételi feltételeit az adott szolgáltatás általános szerződési feltételei tartalmazzák. A Peugeot Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt, mely az általa kiadott Általános Szerződési Feltételek dokumentumban, a Szerződési Feltételek Kiegészítés dokumentumban és a Peugeot Casco+ Különös Feltételek dokumentumban meghatározott feltételekkel biztosítja a szolgáltatást.

Oldal érvényes: 2020. április 1-től visszavonásig.