Téli szerviz akciók

Peugeot téli szerviz akciók
Peugeot téli szerviz akciók

TÉLI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS1 CSOMAGOK

21 pontos téli átvizsgálás fixdíjcsomagunk mellett, népszerű speciális műszaki kontrollcsomagjainkkal is várjuk Önt:

„Hatékony fékezés” kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5500 Ft1.
„Biztonságos futómű” kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel 5500 Ft1.
A kettő együtt mindössze 10000 Ft1-ért.

150 pontos komplex műszaki átvizsgálás értékbecsléssel: 13000 Ft1.
Ugyanez a 150 pontos műszaki kontrollcsomag Peugeot járművekre márkaspecifikus ellenőrzőpontokkal kiegészítve 18000 Ft1.

Karbantartáshoz, javításhoz a jármű 3 éves korától a pénztárcabarát Eurorepar alkatrészcsaládot ajánljuk. Az Eurorepar a PSA konszern saját márkája, melyet a Peugeot mérnökei fejlesztettek és teszteltek, és melyre a Peugeot 2 év garanciát biztosít.

Várjuk Önt márkaszervizeinkben, jelentkezzen be online, akár most azonnal!

GUMI ÉS KERÉK FIXDÍJCSOMAGOK

Peugeot téli szerviz akciók

Mindig az időjárási körülményeknek megfelelő gumiabronccsal autózzon! Ne dőljön be a csalóka időnek! A nyári gumi 7°C alatt megkeményedik, és nem tapad jól az útra, így növeli a féktávolságot.

Váltson téli gumiabroncsra!

Márkaszervizeinkben a kerékszett-cserét mindössze 6.900 Ft1-ért vállaljuk vagy 10900 Ft1-ért átgumizzuk a 4 lemezfelnit. Mindkét szolgáltatásnál a kerekeket kiegyensúlyozzuk, mielőtt visszaszereljük gépjárművére.

Alumínium keréktárcsák esetén a szolgáltatást 12.900 Ft1-ért kínáljuk Önnek.
Márkaszervizeinkben akciós márkás téli abroncsok közül válogathat a prémium termékektől a jó minőségű pénztárcabarát megoldásokig.

Szeretne többet tudni a téli gumiabroncsokról? Töltse le tájékoztató füzetünket!

TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK AKCIÓ1

Peugeot téli ablakmosó akció

 

A hideg idővel az ablakmosótartályban lévő folyadékot is cserélni kell. Képzelje csak el azt a bosszúságot, amikor beindítja az ablaktörlőlapátokat és egy csepp ablakmosót sem tud a szélvédőre spriccelni, mert a folyadék megdermedt, belefagyott a fúvókákba és a csövekbe.

Vásároljon gyári  minőségű - -20 °C fokig megfelelő - téli eredeti Peugeot ablakmosót akciós áron!
Mindössze 580 Ft /L (5 L-es kiszerelésben)

MULTIMÁRKÁS EUROREPAR ABLAKTÖRLŐLAPÁT1 AJÁNLATOK

Peugeot téli szerviz akciók

Ismerje meg a PSA konszern saját márkáját, az EUROREPAR alkatrészcsaládot!

Amennyiben idősebb autóval rendelkezik, és egy igazán pénztárcabarát megoldást keres, vásároljon az Eurorepar alkatrészcsaládunkból, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb járművekhez fejlesztettek mérnökeink, és amelyre 2 év garanciát biztosítunk!

Az Eurorepar alkatrészcsalád multimárkás kínálatában a piacon elérhető szinte valamennyi autómárkához és modellhez talál autóalkatrészeket és tartozékokat!

Szeretne többet tudni az ablaktörlőlapátok típusairól? Töltse le tájékoztató füzetünket!

MULTIMÁRKÁS EUROREPAR AKKUMULÁTOROK AKCIÓJA

Peugeot téli szerviz akciók

A PSA konszern kifejezetten a 3 évnél idősebb járművekhez fejlesztette az Eurorepar alkatrészcsaládot. Most a több márkához és modellhez is kompatibilis akkumulátorokat kínáljuk 10 %-os kedvezménnyel.

Nincs miért hezitálnia, hiszen az Eurorepar alkatrészcsaládra 2 év garanciát biztosítunk! Akciós akkumulátorainkból (európai polarizációval):

L2 60/640 EFB    – Stop&Start rendszerekhez (1620012480) 34.830 Ft
L2 60/520 EFB    – Stop&Start rendszerekhez (1620012680) 36.590 Ft
L3 70/720 EFB     – Stop&Start rendszerekhez (1620012580) 44.340 Ft
L3 70/760 AGM – Stop&Start rendszerekhez (1620012780) 55.800 Ft
 (L2 (mm) =h. 242, sz. 175, m. 190 --  L3 (mm) = h. 278, sz. 175, m. 190)

Szeretne többet tudni az Eurorepar alkatrészekről? Töltse le tájékoztató füzetünket!
Várjuk Önt márkaszervizeinkben, jelentkezzen be online, akár most azonnal!

TÉLI GÉPJÁRMŰTARTOZÉK AKCIÓ1

Peugeot téli szerviz akciók

 

 

Itt az új sportszezon és a téli kirándulások évszaka!

Vásároljon járműtartozékot most akár 20% kedvezménnyel.

Az akciós tartozék ajánlatok megtekintéséhez kattintson IDE!

Várjuk Önt márkaszervizeinkben, jelentkezzen be online, akár most azonnal!

Jogi megjegyzés

1 A 21 pontos – megbontás nélküli – szezonális átvizsgálás ellenőrző pontjai: • Ablakok és szélvédők állapota • Karosszéria és fényezés állapota • Kuplungpedál működése • Kézifék működése • Kürt működése • Ablaktörlőlapátok állapota és működése, szélvédőmosó működése • Fényszórók, izzók és jelzőberendezések működése • Gumiabroncsok állapota, gumiabroncsnyomás ellenőrzése • Első fékek állapota: fékbetétek, féktárcsák, féknyergek és fékcsövek ellenőrzése • Csővezetékek állapota, olajteknő és váltó tömítettsége • Futómű és kormánymű állapota • Gumiharangok állapota • Lengéscsillapítók állapota (tömítettség) • Kipufogórendszer és rögzítéseinek állapota • Segédberendezéseket hajtó szíjak állapota • Hűtőfolyadékszint • Fékfolyadékszint • Kormányszervo-olajszint • Motorolajszint A csomagra vonatkozó további feltétel és részletek a 2.  és 3. jogi pontban olvashatók – kérjük, ehhez görgessen lejjebb.

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel valamint a 150 pontos műszaki átvizsgálás+ értékbecslés kontrollcsomagok részletes tartalmát és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok

Gumiszett-csere fixdíjcsomag: Csak személyautókra vehető igénybe Egy szett 4 db kerékből áll. Az ár tartalmazza a 4 kerék egyszeri átgumírozását, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmaz gumiabroncsot. Az alufelnire vonatkozó csomagár 17’ –nál nagyobb kerekekre nem vehető igénybe – nagyobb kerék esetén kérjen külön ajánlatot!. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük, ehhez görgessen lejjebb.

Kerékszett-csere fixdíjcsomag: Egy szett négy darab kerékből áll. Tartalmazza a 4 kerék le- és felszerelését, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmazza gumiabroncsot. Csak személyautókra vehető igénybe. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük, ehhez görgessen lejjebb.

Multimárkás Eurorepar Ablaktörlő lapát ajánlatok: Az Eurorepar családra 2 év garanciát biztosítunk. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal és kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható. További részletekért görgessen lejjebb, a 2. jogi pontig.

Multimárkás Eurorepar Akkumulátorok akciója: Az akciós kedvezmény csak a P Automobil Import Kft. által forgalmazott multimárkás Eurorepar akkumulátorokra vonatkozik. Az Eurorepar családra 2 év garanciát biztosítunk. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal és kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható. További részletekért görgessen lejjebb, a 2. jogi pontig.

Tartozékok akciója: Az akciós kedvezmény mértéke tartozékcsaládonként eltérő és csak a https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/szerviz-es-alkatresz-akciok/tartozek-akciok.html oldalon közzétett, a P Automobil Import Kft. által forgalmazott eredeti gyári tartozékokra, a készlet erejéig érvényes. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható. További részletekért görgessen lejjebb, a 2. jogi pontig.

2 A feltüntetett akciós árak 10 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak. Az ajánlatok 2019. november 4-től 2020. február 29-ig érvényesek az akcióban résztvevő, hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A téli akció alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.
Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me¬lyek csak bizonyos Peugeot -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik.

3. A 21 pontos átvizsgálást és kontrollcsomagokat szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. A kontrollcsomag pontjainak listáját a https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/ oldalon, a 21 pontos átvizsgálás pontjainak listáját pedig a jelen oldalon az 1. es jogi pontban találja. A 21 pontos átvizsgálás csomag és a kontrollcsomagok nem helyettesítik a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.