TOVÁBB A TARTALOMRA
Vezérlés

Vezérlés fixdíjcsomag

FIXDÍJCSOMAG-AJÁNLATUNK

Autója egyik legfontosabb alkatrésze a vezérműszíj, ezért tökéletes állapotban kell lennie, hogy a motor megfelelően működhessen. Ha elszakad, annak olyan, messzemenő következményei is lehetnek, mint a motorcsere. Rendszeresen ellenőriztesse Peugeot márkaszervizében.  

 

BRUTTÓ 30 890 FT-TÓL (3 évnél idősebb Peugeot Partner 1.4 benzin - vezérműszíj csere karbantartás során)

 

Az alkatrészeket és a munkadíjat is tartalmazó egységár, hogy ne érje kellemetlen meglepetés: 

• A vezérműszíj cseréje. 

• A vezérműszíj és a görgők cseréje. 

• A vezérműszíj, a görgők és a vízszivattyú cseréje.

• Mindhárom a szerelés munkadíjával együtt értendő.

A PEUGEOT TANÁCSA

A vezérlés cseréjekor ajánlatos a vízszivattyút is lecserélni. A két berendezés együtt tölti be a funkcióját. Az elemek közelsége miatt egy megbontással elvégezhető a csere, ami jelentős munkadíj-megtakarítást jelenthet Önnek. 

 

A vezérműszíj cseréje a karbantartási terv része, megelőzési céllal. Biztonsága érdekében minden éves karbantartás alkalmával ellenőriztesse.

ALKATRÉSZEK

PEUGEOT GYÁRI-EREDETI FIXDÍJCSOMAG

Gyári eredeti alkatrészek: nyugalom és biztonság

 

A teljes árat magában foglaló fixdíjcsomag, amely tartalmazza az átvizsgálást, a munkadíjat és a gyári eredeti alkatrészeket. Minden alkatrész, amelyet felhasználnak, 100%-ban megegyezik az új autókba beszerelt alkatrészekkel. Ezek az alkatrészek illenek a legjobban gépjárművéhez, és ezek nyújtják a legnagyobb biztonságot. Az eredeti alkatrészek minőségének köszönhetően autója teljesítménye hosszú évekig biztosított, a vezetés öröme pedig nyugalommal párosulhat. 

 
PEUGEOT 3+ GAZDASÁGOS FIXDÍJCSOMAG

Minőség, ár és teljesítmény együtt

 

A teljes árat tartalmazó fixdíjcsomagok, munkadíjjal és alkatrészekkel együtt. Az alkatrészek márkája Eurorepar, ez egy exkluzív multimárkás termékcsalád, amely kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez lett kifejlesztve, és amelynek ára akár 25%-kal is alacsonyabb lehet a gyári eredetinél. Tartsa kézben kiadásait!