TOVÁBB A TARTALOMRA
Klíma

Klíma fixdíjcsomag

FIXDÍJCSOMAG-AJÁNLATUNK

Télen-nyáron élvezze a kellemes hőmérsékletet az utastérben, a klíma fixdíjcsomagoknak köszönhetően. Klímarendszerét évente ellenőriztesse, hogy kellemetlen szagoktól és mikroorganizmusoktól mentesen utazhasson. A klímarendszer biztosítja a páramentes utasteret, ami a tökéletes látási viszonyokhoz is szükséges. 

 

BRUTTÓ 7790 FT-TÓL (3 évnél idősebb Peugeot 308 1.6 - 2.0 dízel – pollenszűrő csere)

 

A Peugeot márkaszervizében a teljes klímakört átvizsgálják, amennyiben kéri.

A PEUGEOT TANÁCSA
  • A külső hőmérséklettől függetlenül kéthetente legalább 10 percre kapcsolja be a klímát, hogy megnövelje annak élettartamát.  
  • Feltétlenül ellenőriztesse a klímarendszert minden évben, és cseréljen/cseréltessen pollenszűrőt évente. 
  • Szintén ajánljuk a klímatisztítást a mikróbák és kellemetlen szagok elűzésére.

 

FIGYELMEZTETŐ JELEK:

 

  • Ha párás marad az autó, ellenőriztesse az utastéri (pollen-)szűrőt. 
  • Ha egyenetlenül és lassan hűl le az utastér, ellenőriztesse klímarendszerét: elképzelhető, hogy kis mértékben, de szivárog a gáz, és ez a hűtőkör rendellenes működését is okozhatja. 
  • Ha a klímarendszer zajos, hibás lehet a kompresszor, ellenőriztesse az ékszíjat. 
  • Végül, ha a hűvös levegő nem jól oszlik szét, az a ventilátor hibájára utalhat, ellenőriztesse.
PEUGEOT GYÁRI-EREDETI FIXDÍJCSOMAG

Gyári eredeti alkatrészek: nyugalom és biztonság

 

A teljes árat magában foglaló fixdíjcsomag, amely tartalmazza az átvizsgálást, a munkadíjat és a gyári eredeti alkatrészeket. Minden alkatrész, amelyet felhasználnak, 100%-ban megegyezik az új autókba beszerelt alkatrészekkel. Ezek az alkatrészek illenek a legjobban gépjárművéhez, és ezek nyújtják a legnagyobb biztonságot. Az eredeti alkatrészek minőségének köszönhetően autója teljesítménye hosszú évekig biztosított, a vezetés öröme pedig nyugalommal párosulhat. 

 
PEUGEOT 3+ GAZDASÁGOS FIXDÍJCSOMAG

Minőség, ár és teljesítmény együtt

 

A teljes árat tartalmazó fixdíjcsomagok, munkadíjjal és alkatrészekkel együtt. Az alkatrészek márkája Eurorepar, ez egy exkluzív multimárkás termékcsalád, amely kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez lett kifejlesztve, és amelynek ára akár 25%-kal is alacsonyabb lehet a gyári eredetinél. Tartsa kézben kiadásait!