TOVÁBB A TARTALOMRA
Akkumulátor

Akkumulátor fixdíjcsomag

FIXDÍJCSOMAG-AJÁNLATUNK

A Peugeot szakemberei az azonnali indítás érdekében olyan nagy teljesítményű akkumulátorokat kínálnak Önnek, amelyek minden fajta időjárási körülmények között megfelelnek a gyártó szigorú előírásainak. Ha fixdíjcsomagunkat választja, megóvhatja akkumulátorát, és optimális élettartamot biztosíthat neki. 

 

BRUTTÓ 62 890 FT-TÓL (Peugeot 108  1.0 - 1.2 benzin - segédakkumulátor cseréje)

 

Az ár tartalmazza az akkumulátor ellenőrzését, cseréjét 2 év garanciával, valamint a szakszerű beszerelést is.

A PEUGEOT TANÁCSA

 

A meghibásodások elkerülése érdekében rendszeresen ellenőriztesse PEUGEOT szerelőjével a töltőkör egészét. A tél beállta előtt teszteltesse akkumulátorát. Így időben dönthet egy esetleges cseréről, és elkerülheti, hogy lerobbanjon autójával az úton.

 

 

MIRE FIGYELJEN ODA?
LEMERÜLŐ AKKUMULÁTOR
Az elektromos fogyasztók működése kikapcsolt motor mellett (fényszóró, autórádió, klíma stb.) mélykisülést okozhat, amely jelentősen csökkentheti az akkumulátor élettartamát.
HIBÁS GENERÁTOR
Ügyeljen a generátorra, hiszen, ha meghibásodik, és kevés energiát termel, akkor nem tudja feltölteni az akkumulátort. Míg ha túl sok energiát termel, akkor idő előtt túlterhelheti az akkumulátort.
EXTRÉM HŐMÉRSÉKLET
Kerülje a szélsőséges hőmérsékletet, amely károsíthatja az akkumulátor aktív anyagait, ezáltal csökkentve az elektrolit (víz + sav keverék) vezetőképességét, valamint gyengíti az akkumulátort, és károsítja azt.