TOVÁBB A TARTALOMRA
Ablaktörlő lapát

ABLAKTÖRLŐ LAPÁT FIXDÍJCSOMAG

FIXDÍJCSOMAG-AJÁNLATUNK

BRUTTÓ 5 490 FT-TÓL  (3 évnél idősebb Peugeot 107  1.4 dízel - hátsó ablaktörlő lapát csere)

 

A teljes körű fixdíjcsomag a következőt foglalja magában:

• új első ablaktörlő lapát készletet 

• és/vagy új hátsó ablaktörlő lapát készletet 

• a lapátok szakszerű felszerelését.

 

Peugeot gyári-eredeti ablaktörlő lapát fixdíjcsomagok: 

Gyári eredeti alkatrészeket tartalmaznak, így biztonságot és kényelmet nyújtanak autója karbantartásához. 

Választhat ablaktörlő lapátot vagy ablaktörlő lapát készletet. 

 

Peugeot 3+ gazdaságos ablaktörlő lapát fixdíjcsomagok: Autója kezd korosodni, Ön pedig szeretné kézben tartani a vele kapcsolatos kiadásait?  

• A Peugeot 3+ gazdaságos ablaktörlő lapát fixdíjcsomagokkal 4 fajta Eurorepar lapátból (hagyományos, lapos, hibrid, hátsó) választhat, amelyek a csatlakozást is tartalmazzák.

• Az Eurorepar ablaktörlő lapátok szintetikus kaucsukból készülnek, amelyet külön kezelnek a lapát védelme és nagyobb élettartama érdekében. Úgy tervezik őket, hogy akár a szélsőségesen hideg -30°C  hőmérsékletnek is ellenálljon az anyag. 

A PEUGEOT TANÁCSA

Biztosítsa ablaktörlő lapátjai működőképességét, óvja meg őket a rongálódástól! Fagy esetén szánja rá az időt szélvédője jégmentesítésére, mielőtt bekapcsolja az ablaktörlő lapátokat.

 

Cserélje le ablaktörlő lapátjait az elhasználódás első jeleinél, de legalább évente. 

 

A lehetőségekhez mérten kerülje el, hogy hosszú ideig védelem nélkül ki legyenek téve erős napsugárzásnak.

PEUGEOT GYÁRI-EREDETI FIXDÍJCSOMAG

Gyári eredeti alkatrészek: nyugalom és biztonság

 

A teljes árat magában foglaló fixdíjcsomag, amely tartalmazza az átvizsgálást, a munkadíjat és a gyári eredeti alkatrészeket. Minden alkatrész, amelyet felhasználnak, 100%-ban megegyezik az új autókba beszerelt alkatrészekkel. Ezek az alkatrészek illenek a legjobban gépjárművéhez, és ezek nyújtják a legnagyobb biztonságot. Az eredeti alkatrészek minőségének köszönhetően autója teljesítménye hosszú évekig biztosított, a vezetés öröme pedig nyugalommal párosulhat. 

 
PEUGEOT 3+ GAZDASÁGOS FIXDÍJCSOMAG

Minőség, ár és teljesítmény együtt

 

A teljes árat tartalmazó fixdíjcsomagok, munkadíjjal és alkatrészekkel együtt. Az alkatrészek márkája Eurorepar, ez egy exkluzív multimárkás termékcsalád, amely kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez lett kifejlesztve, és amelynek ára akár 25%-kal is alacsonyabb lehet a gyári eredetinél. Tartsa kézben kiadásait!