Karbantartási díj kalkulátor szerviz-időpont foglalással

1210xKARBANTARTASI_DIJKALKULATOR

 

Ragaszkodik a minőségi alkatrészekhez és a szakértelemhez, de bizonytalan a várható költségeket illetően? Nincs oka rá! Mostantól Ön már a szerviz-bejelentkezés előtt kiszámolhatja a karbantartás várható költségét!

Végezzen egy gyors online árkalkulációt személygépjárművére, bármely karbantartási műveletre, és foglaljon mindjárt időpontot márkaszervizeinkbe.
Az online Peugeot karbantartási díj kalkulátornak* köszönhetően Ön előre tudni fogja, hogy mennyit fizet a kiválasztott időszakos karbantartásért vagy a soron következő kötelező gyári karbantartásért!

Próbálja ki ezt az egyedülálló rendszert és éljen a lehetőséggel!

A rendszer által kiajánlott Fixdíjcsomagokban* eredeti gyári alkatrészekkel készül az árkalkuláció, a 3+ Fixdíjcsomagok* esetében – melyek csak meghatározott körű 3 évnél idősebb személyautókhoz áll rendelkezésre: egy kedvezményes munkaóradíjjal és a PSA saját márkás Eurorepar alkatrészeivel készül az árkalkuláció.
Az Eurorepar alkatrészeket a PSA konszern mérnökei fejlesztették ki és tesztelték kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez.


Ha nem szeretne árkalkulációt készíteni, használja online időpontfoglaló rendszerünket.

*IGÉNYBEVÉTELI FELTÉTELEK:
Az online szerviz költség kalkuláció és időpontfoglalás csak Peugeot személyautóra vehető igénybe a magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A Peugeot Fixdíjcsomagok esetén a gépjármű forgalomba helyezésétől számított életkorától függően kétféle opciót kínálhat fel a rendszer. 3 évnél fiatalabb gépjárművek esetén kizárólag a Peugeot Fixdíjcsomag választható: ennek keretén belül a szerviz költség normál rezsióradíj és eredeti gyári alkatrész alapul vételével kerül kalkulálásra. 3 évnél idősebb gépjárművek esetén a fentiekben ismertetett Peugeot Fixdíjcsomagon kívül Peugeot 3+ Fixdíjcsomag is igénybe vehető: ez esetben a szerviz költség a normál rezsióradíjhoz képest a mindenkor érvényes kedvezményes rezsióradíj és EUROREPAR-alkatrész (a PSA csoport saját alkatrész márkája, melyet a PSA fejlesztőmérnökei kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek, és amelyre a gyártó 2 év szerződéses jótállást biztosít) alapul vételével kerül kalkulálásra. A térítés ellenében történt javítások esetén az alkatrészekre és szervizmunkákra a gyártó 1 év szerződéses jótállást biztosít. A Peugeot Fixdíjcsomag részét képező átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem, továbbá tájékoztatjuk Önt, hogy az átvizsgálást a szerviz munkatársai szemrevételezéssel, előre meghatározott pontokon végzik, és ennek során azt ellenőrzik, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem. Ez a vizsgálat nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét, arra vonatkozóan a P Automobil Import Kft. és a szervizelést végző Peugeot márkaszerviz nem végez vizsgálatot, így ennek kapcsán a felelősségüket teljes mértékben kizárják. A beavatkozás becsült ára a gépjármű vonatkozásában Ön által megadott modell, motorizáció, alvázszám, állapot, km óra állás, kor, korábban elvégzett beavatkozások stb. kapcsán megadott adatok alapján kerül kalkulálásra, ezek pontatlansága, helytelensége vagy megadásának elmulasztása esetén a szervizszolgáltatás tényleges ára.