Peugeot Futómű akciók

Peugeot őszi-téli szervizakció

Induljon neki a hűvös évszaknak biztonságos futóművel, hatékony fékrendszerrel és hibátlan gépjárművel!

 

Az évszak igényei szerint alakítottuk ki akciós szerviz- és diagnosztikai csomagjainkat, melyek mellé ajándék szolgáltatással is kedveskedünk. Nézze meg ajánlatainkat és foglaljon szerviz-időpontot online még ma!

FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES MÉRÉSEKKEL 5900 Ft*

Peugeot őszi-téli szervizakció - futómű

A kopott, instabil futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhatja Önt és utasait.

Ne kockáztasson!

Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát.

A szervizcsomag ára csak 5900 Ft*, de most duplán megéri!

  • A kontrollcsomag mellé egy 5900 Ft értékű Midtronics műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást is kap AJÁNDÉKBA!

 

Futómű kontrollcsomag ellenőrző pontjairól és az eljárásról itt tájékozódhat!

  • Sőt, ha kiderül, hogy lengéscsillapítói kopottak, most a cserére is két akciós ajánlatból választhat!

 

Futómű kontrollcsomagunk bármely autómárkához igénybe vehető!

 

Fékrendszer + futómű kontrollcsomag együttes megvásárlása esetén az ár még kedvezőbb, mindössze:
10900 Ft*

Várjuk Önt márkaszervizeinkben, jelentkezzen be online, akár most azonnal!

LENGÉSCSILLAPÍTÓ-CSERE SZERVIZCSOMAG 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Peugeot őszi-téli szervizakció - lengéscsillapító

Fékezéskor „bólintgat” az autó? Kisívű kanyarokban túlságosan kisodródik, nagyobb kanyarokban az autó „lebeg” és bizonytalanná válik? Tompa kattantást észlel, amikor áthajt egy fekvőrendőrön? Ezek a jelek csak néhányak azon árulkodó jelek közül, melyek a kopott, cserére szoruló lengéscsillapítóra utalhatnak.

  
Gondolta volna, hogy 20.000 Km megtétele alatt több, mint 1 milliószor lép működésbe a jármű lengéscsillapítója? Cseréltesse ki a biztonsági kockázatot is magában rejtő elhasználódott lengéscsillapítókat!

 
AKCIÓNK KERETÉBEN:

  • 15% kedvezményt* biztosítunk a lengéscsillapító árából, és ez mellé 15% beépítési kedvezményt is kap, amennyiben a cseréhez Eurorepar márkájú lengéscsillapítót választ.
  • 10% kedvezményt* biztosítunk a lengéscsillapító árából, és ez mellé 10% beépítési kedvezményt is kap, amennyiben a cseréhez eredeti gyári lengéscsillapítót választ.

 
És ez nem minden! A lengéscsillapító-csere szervizcsomag mellé:

  • egy 5900 Ft értékű Midtronics műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást is kap AJÁNDÉKBA!

 
Sőt! Amennyiben a lengéscsillapító cseréje közben felmerülne a toronycsapágyak és/vagy a kerékösszekötő- és lengőkar gömbfejek cseréjének szükségessége, úgy ezen alkatrészek árából is:

  • 10% kedvezményt biztosítunk Önnek akár Eurorepar, akár eredeti gyárit választ!

 
Fontos tudnia, hogy az Eurorepar márkát a Stellantis autógyártó konszern mérnökei kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek és teszteltek, ezért Eurorepar alkatrészt abban az esetben tud gépjárművéhez választani, amennyiben az Eurorepar termékpalettájában az Ön járművével kompatibilis termék megtalálható. Egyéb esetben a cserét -  10%-os kedvezménnyel – eredeti gyári alkatrésszel tudjuk megoldani Peugeot – Citroën és DS márkák esetén.

 

Az akciós  kedvezmény csak az alkatrészt és beépítést/cserét is magában foglaló szervizcsomagra érvényes, tehát önálló alkatrészkedvezményként (beépítés megrendelése nélkül) nem vehető igénybe, illetve a beépítési kedvezmény sem vehető igénybe az alkatrész egyidejű megvásárlása nélkül.

  • AKCIÓS LENGÉSCSILLAPÍTÓ AJÁNLATAINKBÓL*

A táblázat csak az akciós alkatrész árakat mutatja, melyek nem vehetők igénybe a beépítés megrendelése nélkül

 

Márka

Modell

Motorizáció

Cikkszám

Típus

Kiszerelés

AKCIÓS
Bruttó
ügyfélár
(100 Ft-ra kerekítve) *

Peugeot

301

Első 14338-14937 ORG szám Bal

1635531580

Eurorepar

darabáras

23.400 Ft

Peugeot

301

Első 14338-14937 ORG szám Bal

9819219180

Eredeti gyári

   darabáras

30.700 Ft

Peugeot

301

Első 14338-14937 ORG szám Jobb

1635531280

Eurorepar

darabáras

23.400 Ft

Peugeot

301

Első 14338-14937 ORG szám Jobb

9819219080

Eredeti gyári

darabáras

30.700 Ft

Peugeot

301

Hátsó 13174 ORG számtól

9674665580

Eredeti gyári

darabáras

29.600 Ft

Peugeot

208

Első 14560 ORG számtól Bal

1635532180

Eurorepar

darabáras

21.400 Ft

Peugeot

208

Első 14560 ORG számtól Bal

9820324780

Eredeti gyári

darabáras

30.700 Ft

Peugeot

208

Első 14560 ORG számtól Jobb

1635531380

Eurorepar

darabáras

21.400 Ft

Peugeot

208

Első 14560 ORG számtól Jobb

9820324680

Eredeti gyári

darabáras

30.700 Ft

Peugeot

208

Hátsó 13174-13635 ORG szám

1675669080

Eurorepar

darabáras

20.300 Ft

Peugeot

208

Hátsó 13174-13635 ORG szám

9804627280

Eredeti gyári

darabáras

29.600 Ft

MIDTRONICS MŰSZERES TERHELÉSES AKKUMULÁTOR TESZT*

Peugeot őszi-téli szervizakció - akku ellenőrzés

Minden az akkumulátorral kezdődik! Az akkumulátor biztosítja az autó elindításához, valamint az elektromos berendezések, fényszórók, ablaktörlők, óra, jégtelenítés, autórádió stb. működéséhez szükséges energiát.

Az egyre fejlettebb gépjármű-elektronikai megoldások és a magas járműfelszereltség egyre összetettebb beavatkozásokat tesznek szükségessé. Nem mindegy tehát, hogy milyen állapotú akkumulátorral vág neki a hideg évszaknak.

Igényelje márkaszervizeinkben a MIDTRONICS műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást

  • mindössze 5900 Ft-ért*!

A teszt egyértelmű jelzést ad arról, hogy a jármű akkumulátora megfelelő műszaki állapotban van-e, és megfelelő kapacitást biztosít-e terhelés esetén.

Akciós akkumulátor ajánlatainkat itt tekintheti meg! 

*Az ajánlatok 2021. október 4-től 2021. december 17-ig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Peugeot márkaszervizben. A kedvezményes árú alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatok más ajánlattal, más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Az akciós alkatrész- és tartozék kedvezmények csak a P Automobil Import Kft által forgalmazott termékekre vehetők igénybe

 

Akciós szervizszolgáltatásaink, melyhez ajándék Midtronics terheléses akkumulátor teszt szolgáltatás adunk ajándékba: Futómű kontrollcsomag, Fékrendszer kontrollcsomag, Fékbetét és/vagy féktárcsa-csere csomag, Lengéscsillapító-csere csomag, Computer hibatároló ellenőrzés szervizcsomag. Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Bizonyos tartozékok felszereléséhez plusz alkatrész és/vagy tartozék vásárlása szükséges (pl. illesztőszett), mely kiegészítő termékekre az akció nem vonatkozik. Az akciós termékek-ajánlatok egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Peugeot -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző márkákkal-modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A rendelkezésre állástól függően előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészcsaládokból nem tudunk az Ön gépjárművével kompatibilis alkatrészt/tartozékot/szolgáltatást ajánlani.
  

A konkrét listaárral vagy akciós árral meghirdetett termékek árai a közzététel napján érvényes 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Az árlista változásból adódó ár-differenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival ellenőriztesse a termék árát, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek.
 

A futómű kontrollcsomag és a fékrendszer kontrollcsomagra vonatkozó további információkat a **es jogi pontban találja.

  

**Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel szervizcsomagok tartalmát és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/
 

A kontrollcsomagok nem helyettesítik a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi.