2018_10_PEU_B2B_Szuro_Akció_1280x400_v3

Ismeri-e Ön a gyári alkatrészek mellett az Eurorepar alkatrészcsaládot, melyet a PSA mérnökei kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek ki?

Az Eurorepar alkatrészcsalád nemcsak megbízhatóságot és jó minőséget képvisel, de pénztárcabarát is. Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel! Szerezze be alkatrészeit nálunk a Peugeot-nál!

2018. november 5. – december 31. között meghirdetett professzionális alkatrészakciónk keretében kedvezményes áron* vásárolhat eredeti gyári Peugeot szűrőket és multimárkás Eurorepar szűrőket az akcióban meghirdetett alkatrészcsaládokból!

A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

 

Akciós gyári alkatrész család megnevezése:

PRO SERVICE

ügyfélkedvezmény*:

Olajszűrő

10%

Gázolaj szűrő

Levegő szűrő

Benzin szűrő

Pollenszűrő (utastéri levegő szűrő)

 

EUROREPAR család megnevezése
(PSA modellekhez)

PRO SERVICE

ügyfélkedvezmény*:

Olajszűrő

 10%

Gázolaj szűrő

Levegő szűrő

Benzin szűrő

Pollenszűrő (utastéri levegő szűrő)

AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

 Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon 

 *Az akció 2018. 10. 01.-től- 2018.11 .30. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre (+ az Eurorepar családból a kiemelt családra) érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.