b2b_gyujtas_akcio

Legyen vállalkozása versenyképes, szerezze be akciós áron a jó minőségű autóalkatrészeket!


Szeptembertől – október végéig 10% kedvezménnyel* vásárolhat eredeti gyári Peugeot gyújtás alkatrészeket és a pénztárcabarát Eurorepar alkatrészeket!
Az akciós ár csak a Peugeot Pro Service programban regisztrált ügyfeleink számára elérhető készletfeltöltő (normál) rendelés esetén érhető el!


A regisztráció ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel!

Gyári alkatrész család megnevezése 

(nem Eurorepar!):

Család

PRO SERVICE

kedvezmény: 

Gyújtógyertya 278 10 %
Izzítógyertya 356
Gyújtótekercs 277

EUROPAR alkatrész családok 

(csak PSA modellekhez)

Család

PRO SERVICE 

kedvezmény:

Gyújtógyertya 160 10 %
Izzítógyertya 161


AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

Várjuk megrendelését!


Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon !
 

*Az akció 2018. szeptember 1. - október 31. között megrendelt  eredeti gyári Peugeot alkatrészcsaládokra és  Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes, az akcióban meghatározott és a táblázatban közzétett családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.