Fék alkatrész akció

B2B fék alkatrészek

Ne kockáztassa ügyfelei biztonságát! Ne bízzon az „utángyártott”, kétes eredetű és minőségű olcsónak hitt alkatrészekben! Válassza a kiváló minőséget megfizethető áron!

Télzáró ajánlatunk az Ön autószervize számára:

Professzionális alkatrész akciónk keretében kedvezményes áron* vásárolhat eredeti gyári Peugeot fékalkatrészeket és pénztárcabarát Eurorepar multimárkás fékalkatrészeket az akcióban meghirdetett alkatrészcsaládokból!

Az akció érvényessége: 2020. február 1. – március 31.

Gyári alkatrész család
(nem Eurorepar!):

 

Család:

Meghirdetett PRO SERVICE kedvezmény:

Fékbetét szett

00480

15%

Féktárcsa

00485

15%

Hátsó fékkészlet

00270

10%

EUROREPAR alkatrész család
(Multimárkás):

 

Család:

Meghirdetett PRO SERVICE kedvezmény:

Féktárcsa

00484

10%

Fékbetét

00032

10%


AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

 A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel

Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon

*Az akció 2020. 02. 01.-től- 2020. 03.31. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre és Eurorepar alkatrészekre érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére.. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a Független szervizek oldalon találja.