Fék alkatrészek akciós áron

Fékek

A jó fék életet menthet!
Ha számára is fontos ügyfelei biztonsága, csakis megbízható fékbetéteket és féktárcsákat építsen be ügyfelei gépjárművébe! Ne bízzon az ún. „utángyártott”, kétes eredetű és minőségű olcsónak hitt alkatrészekben!


Ajánlatunk az Ön szervize számára:
2018. október 1. – november 30. között meghirdetett professzionális alkatrész akciónk keretében kedvezményes áron* vásárolhat eredeti gyári Peugeot alkatrészeket és a multimárkás Eurorepar alkatrészeket
A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Akciós Gyári alkatrész család megnevezése
(nem Eurorepar!): 
Család: PRO SERVICE kedvezmény:
Fékbetét készlet 00480 10%
Féktárcsa 0485 10%

Akciós EUROPAR alkatrész család
(csak PSA modellekhez)
Család:  PRO SERVICE kedvezmény*:
Fékbetét készlet 00172 10%
Féktárcsa 00169 10%

Akciós EUROPAR alkatrész család
(multimárkás)
Család: PRO SERVICE kedvezmény*:
Fékbetét készlet 00032 10%
Féktárcsa 00484 10%

Féktisztító sprayk és fékfolyadékok 10% kedvezménnyel.

AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon.

* Az akció 2018. 10. 01.-től- 2018.11 .30. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre (+ az Eurorepar családból a kiemelt családra) érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.