Autószőnyeg akció

Peugeot B2B szőnyegakció

Autószőnyeg akció 10% kedvezménnyel!

Júniusi-júliusi szőnyeg akciónkban a márka logoval díszített gyári szőnyegek mellett kedvezményes áron kínáljuk a PSA konszern mérnökei által tervezett és minősített Eurorepar multimárkás autószőnyeg családot is, mely kifejezetten a 3 évnél idősebb autókhoz kínál kiváló minőségű, ám még kedvezőbb árazású megoldást.

 

Az akcióban résztvevő tartozék családok:

Gyári alkatrész családok

Család:

Extra kedvezmény
az üzletkötői kedvezményen felül:

Utastéri textilszőnyegek

00948

10%

Utastéri gumiszőnyegek

Csomagtér textilszőnyegek

Csomatér megfordítható
(textil / gumi) szőnyegek

  

MUTLIMÁRKÁS EUROPAR
tartozék családok

Család:

Extra kedvezmény
az üzletkötői kedvezményen felül:

Utastéri textilszőnyeg szettek

07948

10%AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Akció érvényes: 2019. június 1. – július 31.

 

Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon 

*Az akció 2019.06.01.-től- 2019.07.31. között megrendelt eredeti gyári Peugeot tartozékokra, és Eurorepar tartozékokra érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.