Autószőnyeg akció

Peugeot szőnyegakció

Ügyfelei számára most akciósan vásárolhat utastér és csomagtár szőnyegeket a Peugeot márkaszervizekben. Választhat:

  • a MOPAR® márkanéven forgalmazott eredeti gyári Peugeot szőnyegek közül 20%-os akciós kedvezménnyel, vagy
  • 10% akciós kedvezménnyel a Stellantis autógyártó konszern Eurorepar autószőnyegeiből, melyek a 3 évnél idősebb autókhoz érhetők el. Az Eurorepar márka a forgalomba helyezett európai autópark több, mint 90%-át lefedi. termékei külön akciós kedvezmény nélkül is akár 30%-50%-kal olcsóbbak, mint az eredeti gyári alkatrész!

 

Alkatrészeink és gépjáműtartozékaink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre minimum 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre minimum 2 év gyári szerződéses jótállást biztosítunk!

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért gyári szerződéses garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

 

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” termékekkel!

 

Tudjon meg többet az Eurorepar autószőnyegekről >>

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp 

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat >> 

 

Az akció időtartama: 2022. szeptember 1-26.

 

*Az akció 2022. szeptember 1-től - szeptember 26-ig érvényes a készlet erejéig és/vagy visszavonásig a magyarországi hivatalos Peugeot márkaszervizekben. Az Eurorepar márkával jelzett autószőnyegek, azaz utastér és csomagtér szőnyegek a 3 évnél idősebb gépjárművekhez érhetők el. Az Eurorepar márka a forgalomban lévő európai autópark több, mint 90%-ához kínál termékeket, de előfordulhat, hogy az Ön gépjárművével kompatibilis autószőnyeg nem elérhető a kínálatban. Jelen árlista nem tartalmazza a P Automobil Import Kft. (PAI Kft.) által forgalmazott Eurorepar márkájú autószőnyeg cikkszámát, de a 10%-os akció minden PAI Kft. által forgalmazott Eurorepar autószőnyegre vonatozik (csomagtértálcára nem!), ezért ha gépjárművéhez a listában nem talál megfelelőt, kérjük,  forduljon hivatalos Peugeot márkaszervizeinkhez információért! A kedvezmény más akcióval, ajánlattal, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható. Az árlista árai 10 Ft-ra kerekített bruttó árak. Rendelés előtt kérjük ellenőriztesse  márkaszervizben a rendelkezésre állást, a cikkszám tartalmát és jellemzőit, valamint a járműkompatibilitást!! A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek, részletekért keresse a Peugeot márkakereskedéseket, illetve a peugeot.hu oldalt. A változtatás jogát fenntartjuk!