Ablaktörlő akció

Ablaktorlo_Akcio_1280x400

Áprilisi Pro Service akciónkban 20% kedvezménnyel szerezhet be eredeti Peugeot gyári ablaktörlőlapátokat ügyfelei számára!

Továbbá 15% kedvezményt biztosítunk az Eurorepar ablaktörlő családokra, mellyel nemcsak Peugeot, hanem más autómárkát is kiszolgálhat!

A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Akció érvényes: 2019. április 1. – május 31.

A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre 1 év, a multimárkás Eurorepar alkatrészeinkre 2 év jótállást biztosítunk!

Gyári alkatrész család megnevezése

Család:

Kedvezmény a kereskedői beszerzési árból:

Ablaktörlőlapát – szett vagy készlet

00431

20%

Ablaktörlőlapát - egyes

00433

 

EUROREPAR alkatrész család csak PSA modellekhez

Család:

Kedvezmény a kereskedői beszerzési árból:

Ablaktörlőlapát

00429

15%

 

MUTLIMÁRKÁS EUROREPAR alkatrész család

Család:

Kedvezmény a kereskedői beszerzési árból:

Ablaktörlőlapát

00719

15%

* Az akció 2019. 04.01.-től- 2019.05.31. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre, és Eurorepar alkatrészekreérvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html oldalon találja.