Peugeot_Optiway

Mit ajánl a Peugeot Optiway Optimum szolgáltatás szerződés?*
A szerződéses garanciának köszönhetően gépjárműve a szerződéses jótállást követően is garanciális marad az Ön által választott időintervallum és/vagy a hozzá párosított kilométerfutás alatt, és továbbra is ingyenes Assistance szolgáltatást biztosít Önnek.*

Mikor és meddig van lehetőségem arra, hogy az autómra Peugeot Optiway Optimum szerződést kössek?

Erre már az autó átvételekor lehetősége van, de legkésőbb a gépjármű 24 hónapos koráig szerződhet.

Milyen időszakokra köthető a Peugeot Optiway Optimum szerződés?

Választhat! Köthet szerződést 36 -48-60-72-84-96** hónapra, de a szerződés időtartamát a tervezett futásteljesítmény (megtett kilométerek) alapján is megválaszthatja. A legrövidebb választható futásteljesítmény 20.000 Km, a leghosszabb 200.000 Km (10.000 Km-es lépcsőkkel választható). Fontos azonban tudnia, hogy bármelyik opcióban a szerződés akkor jár le, ha valamely feltétel előbb érvényesül.
 
Mi történik, ha a hosszabb futamidőt választom, és időközben eladom az autómat?

A Peugeot Optiway Optimum szerződés egy olyan komoly értéknövelő beruházás, amelyet az autójával együtt tovább értékesíthet a vevőnek.  A garancia biztosításával az Ön ajánlata versenyképesebb lesz, hiszen a használt autó egy nagyon értékes műszaki cikk, amelynek értéke garanciális fedezettel jóval magasabb, mint egy anélküli gépjárműé.

Szeretném először rövid időszakra megkötni a szerződést. Meghosszabbíthatom-e, ha elégedett vagyok a szolgáltatással?

Több megoldást kínálunk, tehát nincs akadálya annak, hogy a szolgáltatás előnyeiről Ön személyesen is bizonyosságot szerezzen, és először csak egy rövidebb  időszakra kötelezze el magát. Természetesen van lehetőség a folytonosság fenntartására, a már meglévő szerződés hosszabbításával**.

Van-e különbség az új autóhoz biztosított szerződéses garancia és az Optiway Optimum kiterjesztett garancia között?

A kiterjesztett garancia ugyanazt a fedezetet nyújtja, mint az új autóhoz biztosított szerződéses garancia, azaz garantálja Önnek a jótállás körébe tartozó meghibásodott alkatrészek javítását vagy cseréjét – beleértve az ezzel összefüggésben felmerülő munkadíjat –, valamint a segélynyújtó Peugeot Assistance szolgáltatást, annak minden előnyével.
 
Van valamilyen felső értékhatár, amely fölött önrészt is kell fizetnem?

Nincs, hiszen pontosan ettől a kellemetlenségtől szeretnénk megkímélni. Ha gépjárműve meghibásodik a szerződés érvényessége alatt, a márkaszerviz még a legdrágább alkatrészek javítását és cseréjét is térítésmentesen végzi, és a szolgáltatási szerződés természetesen az ezzel összefüggő munkadíjat is fedezi.

Hol köthetem meg a szerződést?

A Peugeot márkakereskedői hálózatának bármely tagjánál megkötheti a Peugeot Optiway – Optimum szerződést.
 
A gépjárművemet csak ott szervizeltethetem, ahol megkötöttem a szerződést?

Nem, szabadon választhat, bármely Peugeot-márkaszervizben igénybe veheti a szolgáltatást, nem csak Magyarországon, hanem az Európai Unió bármely tagállamában, valamint több más, az Unión kívüli államban is.
 
A szerződési díj kifizetése mellett vannak még egyéb kötelezettségeim is?

Igen. A Peugeot Optiway Optimum szerződés megkötésével Ön továbbra is élvezheti a gyártói garancia minden előnyét, mindemellett gépjárművét továbbra is a gyártó előírásainak megfelelően kell használnia, karbantartania és javíttatnia. A gyártó által előírt karbantartási és javítási technológiát csak a Peugeot Márkaszerviz hálózatban garantálják Önnek, és gyártó által előírt célszerszámokkal, speciális műszerekkel és berendezésekkel is csak a márkaszervizek rendelkeznek. Ezért javasoljuk, hogy bármely beavatkozást kizárólag a Peugeot-márkaszerviz hálózatban végeztesse el!

*A feltüntetett tartalom tájékoztató jellegű.  A bemutatott szolgáltatások költségét kizárólag abban az esetben fedezi a szerződéses díj, amennyiben a Peugeot Optiway  Optimum Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg érvényesülnek. Ezek hiányában a szolgáltatás térítésköteles. A szerződést csak akkor kösse meg, ha a szerződési feltételeket figyelmesen átolvasta, és az abban foglalt feltételeket elfogadja.
**2017.12.01. után kötött szerződések esetén érvényes, a szerződéshosszabításokra nem!
***csak a gyártó által előírt kötelező karbantartást jelenti.