Peugeot_Optiway

Mit ajánl a Peugeot Extra szolgáltatás szerződés?

Az Ön által választott időintervallum és/vagy a hozzá párosított kilométerfutás alatt gépjárműve a szerződéses jótállás lejárta után is garanciális marad a csomag részét képező kiterjesztett garanciának köszönhetően, továbbra is ingyenes Assistance szolgáltatást biztosít Önnek, és ezen felül a gyártó által előírt - adott időszakra eső - valamennyi kötelező karbantartás költségét is magába foglalja.

És ez nem minden!

A Peugeot Optiway Extra szolgáltatás szerződés magába foglalja a:
•    Kopóalkatrészek cseréjét és javítását (kivéve gumianroncsok);
•    Teljeskörű gépjárműtisztítást a kötelező karbantartások alkalmával;
•    Kibővített Assistance szolgáltatást (kulcsai elvesztése, félretankolás, akkumulátor lemerülése stb. esetén)

Mikor és meddig van lehetőségem a Peugeot Optiway Extra Szerződés megkötésére?

Már az új autó átvételével egy időben megkötheti a szerződést, de legkésőbb az első kötelező karbantartás gyártó által előírt esedékességéig meg kell hoznia döntését, hiszen a szolgáltatás már az első kötelező revízió költségeit is fedezi.

Milyen időszakokra köthető a Peugeot Optiway Extra Szerződés?

Számos lehetőséget kínálunk! 24 – 36 – 48 -60 -72-84-96** hónapos időszakok közül választhat és ehhez az Ön igényeinek megfelelő kilométerfutást párosíthat. A legrövidebb választható futásteljesítmény 20.000 Km, a leghosszabb 200.000 Km (10.000 Km-es lépcsőkkel választható) Ön tudja felmérni, hogy milyen gyakran és várhatóan mennyit autózik majd. Ha Ön kevesebbet vezet, akkor javasoljuk, hogy egy hosszabb időszakot válasszon a hozzá tartozó rövidebb kilométerfutással. Fontos azonban tudnia, hogy bármelyik opcióban a szerződés akkor jár le, ha valamely feltétel előbb érvényesül.

Szeretném először csak egy rövidebb időszakra megkötni a szerződést. Meghosszabbíthatom-e, ha elégedett vagyok a szolgáltatással?

Több megoldást kínálunk, tehát nincs akadálya annak, hogy a szolgáltatás előnyeiről Ön személyesen is bizonyosságot szerezzen, és először csak egy rövidebb  időszakra kötelezze el magát. Természetesen van lehetőség a folytonosság fenntartására, a már meglévő szerződés hosszabbításával**.

Van valamilyen felső értékhatár, amely fölött önrészt is kell fizetnem a kötelező revízió elvégzésekor?

Nincs, hiszen pontosan ettől a kellemetlenségtől szeretnénk megkímélni. Még a legdrágább alkatrészek: vezérműszíj, benzin- és/vagy dízel részecskeszűrő  cseréjét is térítésmentesen elvégzi a márkaszerviz a karbantartási szerződés érvényessége alatt, a gyártó által előírt módon és időben, azaz az adott futásteljesítmény elérésekor esedékes revízió alkalmával. Fontos tudnia azonban, hogy a kopó alkatrészek cseréjét nem fedezi a szerződés, ha viszont Ön azt is szeretné, akkor a Peugeot Optiway Extra szerződést javasoljuk Önnek.

Van valamilyen felső értékhatár, amely fölött önrészt is kell fizetnem a meghibásodás javításakor?

Nincs! Ha gépjárműve meghibásodik a szerződés érvényessége alatt, a márkaszerviz még a legdrágább alkatrészek javítását és cseréjét is térítésmentesen végzi, és a szolgáltatási szerződés természetesen az ezzel összefüggő munkadíjat is fedezi.

Mi történik akkor, ha a hosszabb futamidőt választom, és időközben eladom az autómat?

A Peugeot Optiway Extra szerződés egy olyan komoly értéknövelő beruházás, amelyet az autójával együtt tovább értékesíthet a vevőnek.  Az új tulajdonos tovább élvezheti a szolgáltatás minden előnyét és kényelmét. A garancia és a karbantartás*** biztosításával az Ön ajánlata versenyképesebb lesz, hiszen a használt autó egy nagyon értékes műszaki cikk, amelynek értéke garanciális fedezettel jóval magasabb, mint egy garanciával nem rendelkező gépjárműé. Sőt az Ön által választott szerződéses paraméterek alapján az autó kötelező karbantartási költségeivel sem kell az új tulajdonosnak számolnia. Ezt az előnyt Ön az eladási árban érvényesíteni tudja!

Van-e különbség az új autóhoz biztosított szerződéses garancia és a csomag részét képező kiterjesztett garancia között?

A kiterjesztett garancia ugyanazt a fedezetet nyújtja, mint az új autóhoz biztosított szerződéses garancia, azaz garantálja Önnek a jótállás körébe tartozó meghibásodott alkatrészek javítását vagy cseréjét – beleértve az ezzel összefüggésben felmerülő munkadíjat –, valamint a segélynyújtó Peugeot Assistance szolgáltatást, annak minden előnyével.
 
Hol köthetem meg a szerződést?

A Peugeot márkakereskedői hálózatának bármely tagjánál megkötheti a Peugeot Optiway Extra szerződést.
 
A gépjárművemet csak ott szervizeltethetem, ahol megkötöttem a szerződést?

Nem, bármely hivatalos Peugeot-márkaszervizben igénybe veheti a szolgáltatást, nem csak Magyarországon, hanem az Európai Unió bármely tagállamában, valamint több más, az Unión kívüli államban is.
 
A szerződési díj kifizetése mellett vannak még egyéb kötelezettségeim is?

Igen. A Peugeot Optiway Extra szerződés megkötésével Ön továbbra is élvezheti a gyártói garancia minden előnyét, mindemellett gépjárművét továbbra is a gyártó előírásainak megfelelően kell használnia és javíttatnia. A gyártó által előírt javítási technológiát csak a Peugeot Márkaszerviz hálózatban garantálják Önnek, és gyártó által előírt célszerszámokkal, speciális műszerekkel és berendezésekkel is csak a márkaszervizek rendelkeznek. Ezért javasoljuk, hogy bármely beavatkozást kizárólag a Peugeot-márkaszerviz hálózatban végeztessen!

*A feltüntetett tartalom tájékoztató jellegű.  A bemutatott szolgáltatások költségét kizárólag abban az esetben fedezi a szerződéses díj, amennyiben a Peugeot Optiway  Extra Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg érvényesülnek. Ezek hiányában a szolgáltatás térítésköteles. A szerződést csak akkor kösse meg, ha a szerződési feltételeket figyelmesen átolvasta, és az abban foglalt feltételeket elfogadja.
**2017.12.01. után kötött szerződések esetén érvényes, a szerződés hosszabításokra nem!
***csak a gyártó által előírt kötelező karbantartást jelenti