TÁJÉKOZTATÓ MÁRKAKERESKEDŐINK ÉS SZERVIZEINK NYITVA TARTÁSÁRÓL TUDJON MEG TÖBBET!

Peugeot Optiway Csomagok

Peugeot_Optiway

Biztonság és kényelem Peugeot módra!

Peugeot Optiway Csomagok

 A Peugeot Optiway szerződések szolgáltatásainak köszönhetően Ön és járműve a garanciaidőszak lejárta után is élvezheti ugyanazokat a kiváltságokat és kényelmet, amit addig. Továbbra sem kell aggódnia az előre nem tervezhető költségek miatt, nem marad autó nélkül a javítások ideje alatt, sőt, semmilyen szállítási vagy helyszíni javítási költséggel nem kell számolnia.

Mivel a lehető legjobban szeretnénk igazodni az igényeihez, az Ön számára ideális szolgáltatásszintet, valamint a szerződések futamidejét is szabadon kiválaszthatja.

PEUGEOT OPTIWAY BASIC +
Előnyök mutatása

 Mit ajánl a Peugeot Optiway Basic + szolgáltatás szerződés?

Az Ön által választott időintervallum és/vagy a hozzá párosított kilométerfutás alatt gépjárműve a szerződéses jótállás lejárta után is garanciális marad a csomag részét képező kiterjesztett garanciának köszönhetően, valamint továbbra is ingyenes Assistance szolgáltatást biztosít Önnek, és mindezen felül a gyártó által előírt - adott időszakra eső - valamennyi kötelező karbantartás költségét is magába foglalja.

vagy
PEUGEOT OPTIWAY BASIC
Előnyök mutatása

Mit ajánl a Peugeot Optiway Basic szolgáltatás szerződés?

A választott időintervallum és/vagy a hozzá párosított kilométerfutás alatt a gyártó által előírt – adott időszakra eső – valamennyi kötelező karbantartás költségét magában foglalja versenyképes áron!

vagy
PEUGEOT OPTIWAY OPTIMUM
Előnyök mutatása

Mit ajánl a Peugeot Optiway Optimum szolgáltatás szerződés?

A szerződéses garanciának köszönhetően gépjárműve a szerződéses jótállást követően is garanciális marad az Ön által választott időintervallum és/vagy a hozzá párosított kilométerfutás alatt, és továbbra is ingyenes Assistance szolgáltatást biztosít Önnek.

vagy
PEUGEOT OPTIWAY EXTRA
Előnyök mutatása

 Mit ajánl a Peugeot Extra szolgáltatás szerződés?


Az Ön által választott időintervallum és/vagy a hozzá párosított kilométerfutás alatt gépjárműve a szerződéses jótállás lejárta után is garanciális marad a csomag részét képező kiterjesztett garanciának köszönhetően, továbbra is ingyenes Assistance szolgáltatást biztosít Önnek, és ezen felül a gyártó által előírt - adott időszakra eső - valamennyi kötelező karbantartás költségét is magába foglalja.


És ez nem minden!