TÁJÉKOZTATÓ MÁRKAKERESKEDŐINK ÉS SZERVIZEINK NYITVA TARTÁSÁRÓL TUDJON MEG TÖBBET!

IDŐTÁLLÓ BIZTONSÁG

Ha Ön Peugeot tulajdonos, akkor nemcsak egy kényelmes és megbízható autó mellett döntött, de megfizethető árazású, minőségi szolgáltatások közül is választhat!

Mostantól a bonyolult biztosítási ajánlatokon sem kell töprengenie, mert egy igazi különlegességnek számító, kedvező díjszabású és számtalan exkluzív előnyt biztosító márka Casco-t is köthet a Peugeot-nál!

És ugye Önnek sem mindegy, hogy milyen biztosítást választ, milyen feltételekkel és milyen költségekkel!

Márka Casco ajánlataink partnere a megbízható és hazánkban piacvezető Allianz Hungária Zrt.

Peugeot Casco +

A Peugeot Casco+ biztosítási teljes körű védelmet nyújt minden körülmények között.
Az alábbiakban mindent megtudhat szolgáltatásunkról, amely igazi különlegességnek számít a biztosítási piacon.

MIRE TERJED KI A PEUGEOT CASCO+?*

• töréskárra (rongálásra, részleges töréskárra, törési totálkárra, üvegtörésre)

• lopáskárra (teljes és részleges lopáskárra, lopáskísérletből eredő rongálásra, egyes lopáskár megelőzési költségeire és rabláskárra)

• elemi károkra ( pl. jégverés, viharkárok).

Számolja ki biztosítását!

MILYEN EXTRÁKAT KÍNÁL A PEUGEOT CASCO+?*

• Tudjuk, hogy a mobilitás fontos az Ön számára; ezért casco kár esetén csereautót biztosítunk a javítás idejére, legfeljebb 6 napos időtartamra (maximum bruttó 6 000 Ft/nap értékben), hogy Ön kényelmesen folytatni tudja megszokott napi életvitelét. A részleteket keresse a feltételekben.

• Peugeot Casco+ csomagunk segítségével akár 50% kedvezményt adunk személygépjárművének töréskára esetén a forintos alap-önrészből, ha a forintos önrész kerülne levonásra.

• Ha szélvédőjét cserélni szükséges biztosítási eseményből eredően, akkor gyári üveg esetén nem alkalmazunk önrészesedést az első évben.

• Aktív kárrendezést nyújtunk! Ha autójával vétlenül szenved balesetet, akkor az Allianz felméri a kárt és a GFB feltételei szerint – így önrész levonása nélkül – javíttatja meg autóját, így Önnek nem kell tartania egy hosszan elhúzódó ügyintézési procedúrától.

• Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár), akkor – személygépjárművek esetén a szolgáltatás alapja – az első 6 hónapban a jármű  káridőponti új értékének 100%-a, a második 6 hónapban pedig a 90%-a.

• Akár 6 év avulásmentességet biztosítunk gépjárműve számára a Casco kárban először sérült karosszéria elemek cseréjének esetén (a kivételeket és egyéb feltételeket az Általános Szerződési Feltételekben találja).

• Nem hagyjuk veszni autóját! Megemeltük a javíthatóság határát, így akár az  autó kárkori értékének 100%-áig javítható marad az autó.

• A Peugeot Casco+ akár 300 000 Ft összeghatárig téríti az indokolt gépjárműmentési és szállítási költségeket, valamint a lopáskármegelőzési célú tárolás költségét is.

• A Peugeot Casco Call Center minden, a biztosítással kapcsolatban felmerülő kérdésére választ ad.

• Vállaljuk, hogy a megkötött casco biztosításának díja és a szerződésben foglalt szolgáltatások köre 5 évig nem változik, ha szerződéskor meghatározott – a biztosítás díját befolyásoló – adatokban nem történik változás.TÖBB JÁRMŰRE IS SZERETNÉ KITERJESZTENI A PEUGEOT CASCO+ BIZTOSÍTÁST?*
Egyedi ajánlatunkért forduljon márkakereskedőinkhez!


A Peugeot Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 2 372 312
Fax: 06 88 620 314
Központi ügyfélszolgálat:
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
e-mail: peugeotcascoplusz@allianz.hu

* A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételeket az Általános Szerződési Feltételeket, az Általános Szerződési Feltételek kiegészítése, valamint a Különleges Feltételek tartalmazzák. További információért, illetve szerződéskötéssel kapcsolatban kérjük keresse fel márkakereskedőinket vagy érdeklődjön a Peugeot Casco + telefonos ügyfélszolgálatánál vagy az alábbi elérhetőségeken:

A Peugeot Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 2 372 312
Fax: 06 88 620 314
Központi ügyfélszolgálat:
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
e-mail: peugeotcascoplusz@allianz.hu

Az ajánlat 2019.  január 2-től visszavonásig érvényes.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK