IDŐTÁLLÓ BIZTONSÁG

Ha Ön Peugeot tulajdonos, akkor nemcsak egy kényelmes és megbízható autó mellett döntött, de megfizethető árazású, minőségi szolgáltatások közül is választhat!

Mostantól a bonyolult biztosítási ajánlatokon sem kell töprengenie, mert egy igazi különlegességnek számító, kedvező díjszabású és számtalan exkluzív előnyt biztosító márka Casco-t is köthet a Peugeot-nál!

És ugye Önnek sem mindegy, hogy milyen biztosítást választ, milyen feltételekkel és milyen költségekkel?

Márka Casco ajánlataink partnere a megbízható, és hazánkban piacvezető Allianz Hungária Zrt.

Peugeot Casco +

A Peugeot Casco+ biztosítási teljes körű védelmet nyújt minden körülmények között.
Az alábbiakban mindent megtudhat szolgáltatásunkról, amely igazi különlegességnek számít a biztosítási piacon.

MIRE TERJED KI A PEUGEOT CASCO+?*

• töréskárra (rongálásra, részleges töréskárra, törési totálkárra, üvegtörésre)

• lopáskárra (teljes és részleges lopáskárra, lopáskísérletből eredő rongálásra, egyes lopáskár-megelőzési költségekre és rabláskárra)

• elemi károkra ( pl. jégverés, viharkárok).

Számolja ki biztosítását!

MILYEN EXTRÁKAT KÍNÁL A PEUGEOT CASCO+?*

• Tudjuk, hogy a mobilitás fontos az Ön számára; ezért Casco kár esetén csereautót biztosítunk a javítás idejére, legfeljebb 6 napos időtartamra (maximum bruttó 6 000 Ft/nap értékben), hogy Ön kényelmesen folytatni tudja megszokott napi életvitelét. A részleteket keresse a feltételekben.

• Peugeot Casco+ csomagunk segítségével akár 50% kedvezményt adunk személygépjárművének töréskára esetén a forintos alap-önrészből, ha a forintos önrész kerülne levonásra.

• Ha szélvédőjét cserélni szükséges biztosítási eseményből eredően, akkor gyári üveg esetén nem alkalmazunk önrészesedést az első évben.

• Aktív kárrendezést nyújtunk! Ha autójával vétlenül szenved balesetet, akkor az Allianz felméri a kárt, és a GFB feltételei szerint – így önrész levonása nélkül – javíttatja meg autóját, ezért nem kell tartania egy hosszan elhúzódó ügyintézési procedúrától.

• Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár), akkor – személygépjárművek esetén a szolgáltatás alapja – az első 6 hónapban a jármű  káridőponti új értékének 100%-a, a második 6 hónapban pedig a 90%-a.

• Akár 6 év avulásmentességet biztosítunk gépjárműve számára a Casco kárban először sérült karosszéria elemek cseréjének esetén (a kivételeket és egyéb feltételeket az Általános Szerződési Feltételekben találja).

• Nem hagyjuk veszni autóját! Megemeltük a javíthatóság határát, így akár az  autó kárkori értékének 100%-áig javítható marad az autó.

• A Peugeot Casco+ akár 300 000 Ft összeghatárig téríti az indokolt gépjárműmentési és szállítási költségeket, valamint a lopáskármegelőzési célú tárolás költségét is.

• A Peugeot Casco Call Center minden, a biztosítással kapcsolatban felmerülő kérdésére választ ad.

• Vállaljuk, hogy a megkötött Casco biztosításának díja és a szerződésben foglalt szolgáltatások köre 5 évig nem változik, ha szerződéskor meghatározott – a biztosítás díját befolyásoló – adatokban nem történik változás.TÖBB JÁRMŰRE IS SZERETNÉ KITERJESZTENI A PEUGEOT CASCO+ BIZTOSÍTÁST?*
Egyedi ajánlatunkért forduljon márkakereskedőinkhez!


A Peugeot Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 2 372 312
Fax: 06 88 620 314
Központi ügyfélszolgálat:
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
e-mail: peugeotcascoplusz@allianz.hu

* A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételeket az Általános Szerződési Feltételek, az Általános Szerződési Feltételek kiegészítése, valamint a Különleges Feltételek tartalmazzák. További információért, illetve szerződéskötéssel kapcsolatban kérjük, keresse fel márkakereskedőinket, vagy érdeklődjön a Peugeot Casco+ telefonos ügyfélszolgálatánál az alábbi elérhetőségeken:

A Peugeot Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 2 372 312
Fax: 06 88 620 314
Központi ügyfélszolgálat:
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
e-mail: peugeotcascoplusz@allianz.hu

Az ajánlat 2019.  január 2-től visszavonásig érvényes.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK