TOVÁBB A TARTALOMRA
BOXER

PEUGEOT BOXER CSAK A KÉSZLET EREJÉIG, MOST AKÁR NETTÓ 4.000.000 FT KEDVEZMÉNNYEL*

 

Döntsön minél hamarabb és adjon új lendületet vállalkozásának egy megbízható új Peugeot Boxer segítségével. A 2023-as modellévű Boxer modellek, most rendkívül kedvező feltételekkel elérhetők a készlet erejéig, 2+2 év / 200.000 Km garanciával és akár nettó 4 millió Ft kedvezménnyel!

 

Peugeot Boxer & e-Boxer : a nagy kapacitású haszonjármű

Dízel vagy elektromos

A PEUGEOT BOXER legújabb verziója megfelel a legfrissebb Euro 6 kibocsátási szabványoknak is.

A Választás szabadsága jegyében pedig Dízel vagy Elektromos motorral is elérhető, utóbbi esetben akár 248 km hatótávolságot (WLTP)A hatótávolság és villamosenergia-fogyasztási adatok megfelelnek a WLTP mérési eljárásnak, amely alapján az új járművekre 2018. szeptember 1-jétől kerül típusjóváhagyás. Ezek az adatok a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően változhatnak, például: sebesség, utastéri hőmérséklet, vezetési stílus és külső hőmérséklet. További információkért forduljon márkakereskedőinkhez. kínál.

A PEUGEOT BOXER elektromos változata nem érhető el Magyarországon.

AZ ELEKTROMOS MEGHAJTÁS ELŐNYEI

EGY ÚJFAJTA VEZETÉS

Akár 248 kilométer WLTP hatótávolságA 75 kWh-s akkumulátorral felszerelt, L3 és L4 verziók esetén. A 37 kWh akkumuátorral szerelt L1 és L2 változatok WLTP hatótávolsága akár 117 km.

 

Teljesítmény kompromisszumok nélkül :

 • Azonos hasznos térfogat
 • Határozott gyorsulás az azonnali nyomaték
 • Kényelmes vezetés az alacsony vibrációnak köszönhetően

MEGTAKARÍTÁS

0 gr CO2 kibocsátás menet közben

 

Költséget takaríthat meg:

 • Alacsonyabb üzemanyagköltség
 • Alacsonyabb üzemeltetési költségek a csökkentett karbantartásnak köszönhetően
 • Nincs regisztrációs, gépjűrmű és cégautó adó
 • Zöld rendszám 

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Akár 1 óra alatt 0-80%-ra tölthető az akkumulátor50 kWh teljesítményű villámtöltő segítségével

 

Egyszerűsítse életét a gyors és intuitív töltéssel. A különféle töltési megoldásoknak köszönhetően telephelyén vagy nyilvános töltőpontokon is feltöltheti járművét.

VÁLASSZON PEUGEOT BOXERT AZ IGÉNYEI SZERINT

Minden szakmának megvannak az egyedi igényei. A PEUGEOT Boxer az Ön céljainak megfelelően többféle változatban is elérhető.

 

MINDIG ÚTON

Legfontosabb a kényelem:

 

 • komfortos vezetőülés
 • navigációs rendszer
 • érintőképernyő
 • légkodicionáló
 • USB csatlakozó a telefon töltéséhez
 • vezetőtámogató rendszerek széles választéka
 • rengeteg tárolóhely

Zéró emisszió

Ha uticélja eléréséhez elektromos járműre van szüksége

 

 • 3 hosszal és 3 magassággal kapható
 • Hasznos térfogat 8-17 m3
 • Akár 117 km (WLTP) hatótáv L1 és L2 kivitelben
 • Akár 248 km (WLTP) hatótáv L3 és L4 kivitelben
 • Akár 1150 kg hasznos teher a kiviteltől függően,
 • Kevesebb karbantartás
 • B jogosítvánnyal is vezethető

NAGY RAKOMÁNYHOZ

Óriási raktér:

 

 • 8 különböző raktérméret 8-17 m³ között.
 • optimalizált rakodási szélesség a kerékdobok között 1 422 mm.
 • maximális belső szélesség 1 870 mm.
 • széles választék terhelhetőség alapján: 2,8-3,5 tonna össztömeg között

EGYEDI IGÉNYEKRE

Bármely Boxer változat esetén rugalmasan választhatja ki az igényeihez szükséges felszereltségeket és opciókat, hogy a lehető legjobb megoldást kaphassa.

DESIGN

Az új PEUGEOT e-Boxer az elektromos motornak köszönhetően a korlátozott forgalmú területekre is behajthat. Az elektromos töltőnyílást elöl, a vezetőoldalon helyezték el.

A PEUGEOT e-Boxer zárt furgon, duplakabin, alváz és lemezes alváz kivitelben is elérhető, hogy minden professzionális igényt kielégítsen.
KÜLSŐ    
Az új PEUGEOT e-Boxer erőteljes, robusztus stílusát kívülről az „e-Boxer” monogram egészíti ki, amely jelzi, hogy a PEUGEOT haszonjárművek elektromos kínálatához tartozik a modell. 
EGYEDI JELZÉSEK
Az e-Boxer monogram "e" betűje mindkét oldalon megjelenik az első sárvédőkön, hogy kiemelje az új PEUGEOT e-Boxer elektromos voltát. 
KOMPROMISSZUM MENTES RAKTÉR

Az új PEUGEOT e-Boxer 3 méretben érhető el, amely 8 - 17 m3 közötti hasznos térfogatot nyújt. Az akkumulátorok nem befolyásolják a raktér méretét, így a hasznos terhelhetőség a kiviteltől függően akár 1150 kg-ot is elérheti.

 

 

KÉNYELMES VEZETŐHELY

Az új PEUGEOT e-Boxer műszerfala elegáns és funkcionális megoldásokat nyújt, miközben számos tárolóhelyet kínál.

 

A navigációs rendszerrel ellátott 9"-os érintőképernyől Verziótól függően opciós vagy nem rendelhető felszereltség a következő előnyöket nyújtja:

 

A flottamenedzserek számára praktikus megoldás az új „PEUGEOT CONNECT” telematikai rendszerVáltozattól függően széria, opcionálisan vagy nem rendelhető felszereltség :

 • Figyelemmel kíséri az üzemanyag-fogyasztást.
 • Nyomon követi a jármű mozgását (lopás esetén is)
 • Monitorozza a karbantartást
 • Tanácsokad ad a környezetbarát vezetéshez

VARIÁLHATÓSÁG A HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN

A PEUGEOT Boxer és e-Boxer furgonok számos elrendezési lehetőséget kínálnak, hogy minden szakember igényeit kielégítsék.

VEZETŐTÁMOGATÓ FUNKCIÓK

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

 

A rendszerFelszereltségtől függően opció vagy széria. figyelmezteti a vezetőt, ha a PEUGEOT Boxer holtterében egy másik járművet érzékel, melyet a tükörbe épített lámpa fénye jelez.

VONTATMÁNY ASSZISZTENS

 

A Holttérfigyelő rendszert kiegészítettük az új vontatmány asszisztensselopcióként rendelhető , mely a vontatmány hosszát is figyelembe veszi (3-9 méter között állítható). Ezt a műszercsoportban tudja beállítani.

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELÉS

 

Ez a rendszerOpcióként választható is a holttérfigyelővel együtt érkezik. Ez az újítás lehetővé teszi, hogy tolatásnál a jobbról vagy balról 50 méter távolsgra levő járműveket észleléje az autó és figyelmeztesse erről a vezetőt. 

TÁBLAFELISMERŐ

 

A multifunkciós kamera felismeri a sebességkorlátozó táblákatFelszereltségtől függően opció vagy széria. és a műszerfalon megjeleníti a sebességhatárokat. 

ÜTKÖZÉSRE FIGYELMEZTETŐ 

Figyelmezteti a vezetőtFelszereltségtől függően opció vagy széria. , ha a PEUGEOT Boxer előtt levő autóval vagy gyalogossal összeütközhet. A hang- és fényjelzés a Vészfékrendszer aktiválása előtt jelentkezik.

AKTÍV VÉSZFÉKRENDSZER

Az automatikus veszfékező rendszerFelszereltségtől függően opció vagy széria. az ütközés elkerüléséért aktiválódik. A kamera és radar érzékeli az álló vagy mozgó akadályokat. Ha a vezető nem lép a fékre vagy nem elég hatékonyan nyomja a pedált, akkor a rendszer a vezető helyett fékez, hogy ezzel kerülje el, vagy mérsékelje az ütközés erejét. 

LEJTMENET VEZÉRLŐ

Segít a biztonságos irányításában meredek lejtőkönFelszereltségtől függően opció vagy széria. . Az innovatív HDC rendszer alacsony sebességen (3 km/h) tartja a járművet, ezzel biztosítva a folyamatos tapadást.

SÁVELHAGYÁS FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

A kamera figyeli az út felfestését 60 km/h felett és felismeri, ha a vezető akaratlanul elhagyná a sávját. Ekkor a rendszerfelszereltségtől függően opció vagy széria. vizuális és hangjelzésekkel figyelmeztet

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

IRÁNYÍTSA AUTÓJÁT OKOSTELEFONJÁRÓL

A MyPeugeot® alkalmazással kényelmesen eléri a következő szolgáltatásokat:

 

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (pl: megtehető távolság, saját helyzet)
 • Könnyen kapcsolatba léphet a PEUGEOT Assistance-szal.
 • Kezelheti haszonjárműve karbantartását és szerviz igényét. 
 • Nyomon követheti autója töltését és előkondicionálását.

KIVITELEK

EGY MODELL, TÖBBFÉLE LEHETŐSÉG

A PEUGOT Boxer többféle karosszériával is elérhető, hogy minden igénynek megfelelhessen:

 

 • Zárt furgon 8 féle kialakítással.
 • Platós, szimpla- vagy duplakabinnal.
 • Alvázas verzió, szimpla- vagy duplakabinnal

 

Nézze meg felépítmény készítő partnereink kínálatát is!

ÁRAK & TARTOZÉKOK

 • Tekintse meg az Árlistát
 • Böngésszen a PEUGEOT BOXER katalógusában.
 • Nézze meg a Műszaki adatokat

 

JOGI MEGJEGYZÉS

*Jelen ajánlat 2024.03.01-től a készlet erejéig, vagy visszavonásig él, továbbá kizárólag belföldi székhelyű jogi személy részére érhető el, a zárt készletlistán szereplő új Peugeot Boxer modellekre leadott és visszaigazolt megrendelések esetén, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A feltüntetett kedvezmény a gépjármű nettó listaárából kerül levonásra. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem vonatkozik. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve 2+2 év kiterjesztett garancia szolgáltatás**), a listaárból levonandó,  maximális kedvezményt foglalja magában. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel az akcióban részt vevő Peugeot Márkakereskedéseket. **Minden 2024.03.01-től a készlet erejéig  belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Peugeot Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények teljesülnek, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.