Az új PEUGEOT 208-at sportosan elegáns megjelenés és fiatalos lendület jellemzi. Belterének büszkesége az egyedülálló 3D PEUGEOT i-Cockpit®. A városi kisautóhoz immár benzines, dízel- vagy villanymotort is választhat.

ELLENÁLLHATATLAN DESIGN

/image/39/8/peugeot-208-1902hm004.570398.jpg

SPORTOS ÉS ÉRZÉKI DESIGN

Az új PEUGEOT 208 erős egyénisége első pillantásra szembeötlik. Az alacsony karosszéria, a hosszú motorháztető és a lágyan ívelt formák sportos karaktert eredményeznek. A friss,  élénk színeknek köszönhetően az új 208-on azonnal megakad a szemünk. A modellt még jobban kiemelik a Black Diamond tetői, a fényes fekete kerékdobok és ablakszegélyeki, valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsáki.

/image/39/9/peugeot-208-1902styp209.570399.jpg

MERÉSZ ÉS VAGÁNY

Az új PEUGEOT 208 expresszív orrának meghatározó elemei a nagy krómozott hűtőrácsi, a három fénykarmot magukban foglaló full LED-esi fényszórók és az éjjel-nappal világító LED-es nappali menetfényi, melyek modern megjelenést és átható tekintetet kölcsönöznek az autónak. Az elegáns hátsó részt a fényes fekete csíki választja ketté, melyet a oroszlánkarmot mintázó – éjjel-nappal világító – full LED-es lámpáki foglalnak keretbe.

VEZETŐHELY

ÚJ GENERÁCIÓS TECHNOLÓGIA

/image/41/3/peugeot-208-1902styp300-shr.570413.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Az autó belterében várja a legújabb generációs 3D PEUGEOT i-Cockpit®i. Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a beépített kapcsolókkal ellátott kompakt kormányi, a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregységi, a nagy felbontású 10” érintőképernyői és a 7 billenőkapcsolói jóvoltából. A még modernebb kinézet érdekében személyre szabhatja a belső hangulatot is a 8 színt megjelenítő  LED világítás i segítségével.

/image/40/0/peugeot-p21-lifestlye-2-4331.570400.jpg

Fejlett csatlakoztatási szolgáltatások

- Bízza rá magát a TomTom® navigációs rendszerére, kedvenc alkalmazásai igénybevételéhez pedig használja a Mirror Screen Triple Playi funkciót.

- Az ADML PROXIMITYi funkció a szabad kezes indítás mellett a gépjárműhöz közeledve automatikus kireteszelést, a PEUGEOT 208-tól távolodva pedig automatikus reteszelést biztosít, amit hangjelzés igazol vissza. Ha a kulcsot magánál tartja, a gépkocsi zárásakor a kilincsekhez sem kell nyúlnia.

- Az e-208 esetében a MyPeugeot alkalmazással kommunikálhat az autóval: Nyomon követheti az akkumulátor töltésszintjét, az aktuális hatótávolságot, a teljes feltöltésig hátralevő időt stbi.

/image/41/0/peugeot-208-2019-455-fr.570410.jpg

Lépések az önvezető autó felé

Az új PEUGEOT 208 gazdagon fel van szerelve biztonságot nyújtó, intelligens vezetéstámogató rendszerekkel. Olyan vezetéssegítő funkciók állnak rendelkezésére, mint a PEUGEOT Drive Assisti:

- Sávtartó assisztens,  sávon belüli helyzet kiválasztásával
- Táblafelismerés
- A sebesség és a követési távolság szabályozása

 A parkoláshoz pedig többek között az autót automatikusan beparkoló Full Park Assisti nyújt segítséget.

MOTORKÍNÁLAT

ÉLJE ÁT A VÁLASZTÁS SZABADSÁGÁT

/image/40/6/peugeot-208-1902hm100.570406.jpg

Új moduláris és hatékony platform

Az új 208 a moduláris, többféle hajtáslánccal is társítható új CMPi/eCMPi platformra épült, így szabadon választhat a hagyományos belső égésű (benzines/dízel) és az elektromos motorok között.

Az autót emellett kimagasló teljesítmény és színvonalas szolgáltatások jellemzik: a kiváló úttartás, az optimális tömeg, a könnyű kormányozhatóság és a kitűnő zaj- és hőkomfort igazán élvezetes vezetést garantál.

/image/40/1/bonus-p21-inter-gtline-modele.570401.jpg

Belsőégésű motorok

Intenzív vezetési élmények várják a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítő, új generációs, nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorok jóvoltából:

- PureTech
- BlueHDi

Az optimalizált fogyasztású takarékosabb motorokat egytől egyig Stop & Start rendszerrel szereljük. 

/image/40/2/peugeot-208-1902hm102.570402.jpg

Elektromos hajtás

A teljes csend és nyugalomi mellett intenzív vezetési élményre számíthat:

- 100 kW-os (136 LE) villanymotor
- Gyors reakciók a 260 Nm nyomatéknak köszönhetően

 Hatótávolsági: max. 340 km (WLTPi) / max. 450 km (NEDC).

Érdekli az új PEUGEOT 208?

Regisztráljon, hogy elsőkézből értesüljön a legújabb információkról és lehetőségekről!


FOTÓGALÉRIA

*ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS

WLTP-értékek(1): Az adatok jóváhagyása folyamatban 

(1) A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez!

NEDC-értékek (2):  Az adatok jóváhagyása folyamatban 

(2) Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az új WLTP szabvány (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása) szerint kerültek megállapításra, majd a kapott adatokat az egyes gépjárművek összehasonlíthatósága érdekében átváltottuk NEDC-értékekre. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! Az értékek nem veszik figyelembe a használati feltételeket, a vezetési stílust, a felszereléseket és az opciókat, és a gumiabroncs típusától függően is változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokról bővebb információt a márkakereskedésekben.