508 SW

Peugeot 508 SW - Formabontó design
Peugeot 508 SW - Formabontó design

Vadonatúj PEUGEOT 508 SW

Fedezze fel az új PEUGEOT 508 SW-t, az átütő dizájnnal rendelkező felső kategóriás kombit, mely a nagy utazóautók kényelmét az SW-k helykínálatával és a kupék sportosságával ötvözi, valamint kimagasló minőséget és műszaki megoldásokat kínál!


DESIGN

A FORMABONTÓ KOMBI

Erőtől duzzadó külsejével, feszes vonalaival és különleges hűtőmaszkjával az új PEUGEOT 508 SW egyszerre elegáns és modern, tágas és sportos autó benyomását kelti. Hátul a két krómozott kipufogóvégi tovább erősíti a sportos jelleget, a vízszintesen futó fényes fekete sáv pedig különleges full LED-esi 3D fényszórókat foglal magában.

NAPFÉNYTETŐ

Peugeot 508 SW - Napfénytető

KERET NÉLKÜLI AJTÓK

Peugeot 508 SW - Keret nélküli ajtók

CSOMAGTARTÓ

Peugeot 508 SW - Csomagtartó

VILÁGÍTÁS

Peugeot 508 SW - Világítás

KÁRPITOK

Peugeot 508 SW - Kárpitok

TÁROLÓHELYEK

Peugeot 508 SW - Tárolóhelyek

NAPFÉNYTETŐ

A nagy üvegfelületű napfénytetői remek kilátást és a hátsó sorban is kiváló fényviszonyokat biztosít. A tetőkárpittal harmonizáló sötétítő véd a túl erős napsugárzástól és meghittebb hangulatot teremt.

 

KERET NÉLKÜLI AJTÓK

Az elegáns keret nélküli ajtók is hozzájárulnak az új PEUGEOT 508 SW letisztult formavilágához, és hatásukra még hosszabbnak és alacsonyabbnak tűnik az autó.

CSOMAGTARTÓ & VARIÁLHATÓSÁG

A nagy csomagtartóbani kényelmesen elférnek a bőröndök és egyéb útipoggyászok, és olyan praktikus felszerelések találhatók benne, mint a csomagtéri sínek és a magas rakományokhoz tervezett csomagrögzítő hálói. Az alacsony csomagtérküszöbnek és az extra széles nyílásnak köszönhetően a bepakolás is rendkívül kényelmes.

Az új PEUGEOT 508 SW egyes változatain a szabad kezes nyitó- és indítórendszerhez (ADML) motoros működtetésű, lábmozdulattal nyitható csomagtérajtói társul.

VILÁGÍTÁS

A nagyobb vizuális komfort és a maximális biztonság érdekében az első világítási automatikus magasságkorrekcióvali rendelkező, „PEUGEOT Full LED Technology” full LED-es fényszórókat, LED-es első irányjelzőket és statikus kanyarfényt foglal magában. Hátul a LED-es 3D lámpákbóli álló jellegzetes PEUGEOT fénykarmok fényereje automatikusan a külső fényviszonyokhoz igazodik.

ÜLÉSKÁRPITOK

Foglaljon helyet az új PEUGEOT 508 SW kifinomult és modern utasterében! A klasszikus eleganciájú nemes anyagokból készült kárpitok és dekorelemek kombinálásával igény szerint személyre szabhatja autója belterét, így minden utazás alkalmával különleges élményben lehet része.

ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

Az új PEUGEOT 508 SW utastere számtalan ötletes tárolóhelyet kínál. Elöl az ajtózsebekben, a könyöktámaszban és a középkonzolon kialakított tárolók érdemelnek figyelmet. A hátsó utasok személyes tárgyai is mindig kéznél vannak. Tágas belterével és számtalan tárolóhelyével az új PEUGEOT 508 SW rengeteg új lehetőséget kínál.


VEZETŐHELY

A LÉLEGZETELÁLLÍTÓ PEUGEOT I-COCKPIT®

/image/19/1/peugeot-508sw-2018-200-fr.549191.jpg

A futurisztikus vezetőhely egyenesen a jövőbe repíti!
Az új PEUGEOT 508 SW felső kategóriás kombi PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhelye kompakt kormányával, magasra helyezett, személyre szabható digitális műszeregységével és 10” kapacitív típusú HD érintőképernyőjéveli az ergonomikus kiképzés mellett kivételesen intenzív vezetési élményt garantál.

Peugeot 508 SW - Mirror screen funkció és 10" kapacitív érintőképernyő

ÁLLANDÓ KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL

A külvilággal való folyamatos kapcsolattartás érdekében az új PEUGEOT 508 SW vezeték nélküli okostelefon-töltésseli és Mirror Screen funkcióvali rendelkezik, mellyel a kompatibilis alkalmazások a 10” érintőképernyőrei tükrözhetők.

A hangfelismerő funkcióvali ellátott, 3D navigációs rendszeri valós időben tájékoztatja a vezetés szempontjából fontos valamennyi eseményről.

Peugeot 508 SW - AGR minősítésű, elektromosan állítható, ülésmemória funkcióval és többpontos masszázsrendszerrel ellátott fűthető ülések

ERGONOMIKUS ÜLÉSEK

Élvezze az AGRi minősítéssel ellátott, jó tartású és öblös ülések nyújtotta kényelmet, a számos beállítási lehetőséget (hosszanti beállítás, ülőlap dőlésszöge, deréktámasz) és az üléshelyzet-memorizálási funkciót.

A vezetőülés és az első utasülés a még nagyobb kényelem érdekében többpontos masszázsrendszerreli van ellátva.

Peugeot 508 SW - FOCAL® prémium hifirendszer

FOCAL® HIFI HANGZÁS

Az új 508 SW hifi rendszeréti a szabadalmaztatott technológiáiról és egyedi hangzásvilágáról híres vezető francia hifi cég, a FOCAL® jegyzi.

A rendszerhez 10 FOCAL® technológiájú hangszóró tartozik, melyek a zenei stílustól függetlenül mindig megbízható hangminőséget és tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak.

 

MOTORKÍNÁLAT

INTENZÍV VEZETÉSI ÉLMÉNY

Peugeot 508 SW - Felsőkategóriás kombi formabontó design

Az új PEUGEOT 508 SW felső kategóriás kombi rugalmas vezetést és kiváló úttartást biztosít, melyben az elektronikusan vezérelt felfüggesztésneki is nagy szerepe van. A hatékony PureTech és BlueHDi motorok, valamint az EAT8i automata sebességváltó jóvoltából még örömtelibb és intenzívebb vezetési élményben lehet része.

Peugeot 508 SW - legújabb generációs PureTech motorok

PURETECH BENZINMOTOROK

A legújabb generációs 1,6 l PureTech benzinmotorral ellátott modelleket kellemes vezetés, valamint teljesítmény és fogyasztás kiváló összhangja jellemzi.

Az új PEUGEOT 508 SW kínálatában két, Stop & Start rendszerrel ellátott benzinmotor szerepel, melyekhez EAT8 automata váltó társul:

- 1,6 l PureTech 180 S&S EAT8 motor
- 1,6 l PureTech 225 S&S EAT8 motor

Műszaki adatok

/image/19/7/peugeot-diesel-2017-002-fr.549197.jpg

BLUEHDI DÍZELMOTOROK

Az új PEUGEOT 508 SW a márka legújabb generációs BlueHDi motorjaival is rendelhető, melyek a piac leghatékonyabb dízel környezetvédelmi rendszerével büszkélkedhetnek:

A PSA által kifejlesztett rendszer az SCR (Selective Catalytic Reduction) technológia és az adalékolt részecskeszűrő (FAP) kombinációja. A nitrogén-oxid- (NOx), a részecske- és a CO2-kibocsátás csökkentése mellett az üzemanyag-fogyasztásra is jó hatással van.

A dízelkínálatban négy ajánlat szerepel:

- 1,5 l BlueHDi 130 S&S motor, 6 fok. manuális
- 1,5 l BlueHDi 130 S&S EAT8 motor
- 2,0L BlueHDi 160 S&S EAT8 motor
- 2,0L BlueHDi 180 S&S EAT8 motor

Műszaki adatok

Peugeot 508 SW - EAT8 automata sebességváltó elektromos vezérléssel

EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

Az új 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltói a „Shift and Park by wire”i névre keresztelt új elektromos vezérlésnek és a kormányon elhelyezett kapcsolóknak köszönhetően gyors és finom váltásokat tesz lehetővé.

A Stop&Start technológiával társított kompaktabb váltó optimális fogyasztást és hatékonyságot biztosít.

Bővebben

Peugeot 508 SW - BVM6 kézi sebességváltó

BVM6 KÉZI SEBESSÉGVÁLTÓ

Az új PEUGEOT 508 SW  a BlueHDi 130 motorhoz kapcsolódóan hatfokozatú BVM6 kézi váltóval is elérhető

BENZINMOTOROK
DÍZELMOTOROK
AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ
KÉZI SEBESSÉGVÁLTÓ


TECHNOLÓGIA

BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZEREK

/image/19/6/peugeot-508sw-2018-137-fr.549196.jpg

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekbeni gazdag új PEUGEOT 508 SW kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszereii is megtalálhatók, melyek amellett, hogy növelik a biztonságot, a parkolási manőverek során is jó szolgálatot tesznek, és segítenek a környezet és az útviszonyok jobb feltérképezésében.

i

KITERJESZTETT VALÓSÁG

Az éjszakai vezetés során nagyobb biztonságot nyújtó Night Vision rendszeri az infravörös kamera segítségével sötétben és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

i

DRIVE ASSIST PLUS CSOMAG

A „Drive Assist Plus”i csomagnak köszönhetően az új PEUGEOT 508 SW vezetése félautonóm módon is történhet.

Az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomat az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja. A funkcióhoz sáv közepén tartó asszisztens társul, mely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

/image/20/4/peugeot-508sw-2018-335-fr.549204.jpg

SAFETY CSOMAG

A szériafelszereltség részét képező vezetéssegítő rendszerekkel minden adott a nyugodt utazáshoz. A csomag része az ütközésveszély-jelzővel (Distance Alert) társított Active Safety Brake automata vészfékező rendszer, a sávtartó asszisztens és a sebességajánlással kiegészülő táblaolvasó rendszer.

A „Safety Plus”i csomag még nagyobb biztonságot nyújt. Az aktív holttérfigyelő, a fáradtságérzékelő rendszer, a távolságifény-asszisztens és a kibővített táblaolvasó rendszer segítségével a váratlan helyzetekre is jobban fel tud készülni.

i

FULL PARK ASSIST

A FULL PARK ASSISTi technológia automatikusan beparkolja az autót a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyekre. Miután a vezető a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer – a kormány és a pedálok használata nélkül – egyedül ellátja a parkolóhely-keresés, a gázadás és a fékezés feladatát. A rendszer a parkolóból való kiálláshoz is segítséget nyújt.
 

A Full Park Assist technológiáról a PEUGEOT Exalt tanulmányautó felhasználásával  készült 3D videó.

NIGHT VISION
FÉLAUTONÓM VEZETÉS
OPTIMÁLIS BIZTONSÁG
FULL PARK ASSIST


GALÉRIA


MÁS MODELL IS ÉRDEKLI?

* Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimumszerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. .