PEUGEOT_TRAVELLER_5_EV_GARANCIA
PEUGEOT_TRAVELLER_5_EV_GARANCIA

Jelenleg nem rendelhető

Az új PEUGEOT Traveller - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

HATÁROZOTT EGYÉNISÉG

/image/01/5/peugeot-traveller-design-exterieur-640x480.91015.jpg
/image/01/4/peugeot_traveller_galerie-20-2.91014.jpg

Ez a megnyerő stílusú kisbusz ugyanakkor tekintélyt parancsoló is. Az új függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák  és a karosszériába simuló Xenon fényszóróki erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

MINDEN IGÉNYHEZ ALKALMAZKODIK

/image/01/1/peugeot_traveller_layout1-5.91011.jpg

    A PEUGEOT Traveller kisbusz háromféle hosszal rendelhetői. Minden változatban 5-9 személy utazhat, és ülőhelytől függetlenül élvezheti a tágas utasteret.
    A parkolóházakba, mélygarázsokba is könnyen behajthat, mivel magassága egyetlen változat esetében sem haladja meg az 1,90 m-ti.

/image/01/6/peugeot-traveller-ouverture-main-libres.67731.91016.jpg

KÖNNYŰ BESZÁLLÁS

A lábmozdulattal nyitható jobb- és baloldali elektromos tolóajtói révén a PEUGEOT Traveller ajtói tele kézzel is nyithatók, zárhatók. A berendezés lehetővé teszi, hogy egyetlen, a hátsó lökhárító alá célzott lábmozdulattal nyitni és zárni lehessen az ajtókat. Elég ha a nálunk van az elektromos kulcs.

/image/01/3/peugeot_traveller_galerie-7-2.91013.jpg

Ha túl szűk helyen parkolunk, és nem tudjuk kinyitni a csomagtérajtót, a csomagtartó a nyitható hátsó ablakoni keresztül is elérhető.

A SZABADSÁG ÉLMÉNYE

/image/01/0/traveller_part_450x310_2.91010.jpg
/image/01/2/peugeot_traveller_layout6-81.91012.jpg

    A PEUGEOT Traveller kisbuszhoz opcióként újgenerációs Grip control® rendelhető, mely kipörgésgátló rendszerének köszönhetően javítja a meghajtást.  Hó, terep, homok, kikapcsolt vagy standard ESP üzemmód... A műszerfalon elhelyezett forgókapcsolóval a vezető kiválaszthatja az adott úttípusnak leginkább megfelelő meghajtást. Teljes nyugalomban nekivághat a világnak!

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Traveller személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.