Traveller

PEUGEOT_TRAVELLER_5_EV_GARANCIA
PEUGEOT_TRAVELLER_5_EV_GARANCIA

Jelenleg nem rendelhető

Az új PEUGEOT Traveller - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

4 ÉRV AZ ÚJ TRAVELLER VÁLASZTÁSA MELLETT

UTAZÁSRA CSÁBÍT

/image/00/9/peugeot_traveller_galerie-2-2.91009.jpg

A PEUGEOT Traveller útra csábít, akár szabadidőnk eltöltése, akár hosszú utazás a cél.
Modern és elegáns körvonala tágas utasteret sejtet maga mögött, melyben minden az otthonosság jegyében született.
Ez a kedves és hangulatos kisbusz ugyanakkor tekintélyt parancsoló is. Az új függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xenon fényszórók i erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

MÉG TÖBB ALAKÍTHATÓSÁG, MÉG NAGYOBB RUGALMASSÁG

/image/00/5/peugeot_traveller_layout6-1.91005.jpg
/image/00/6/peugeot_traveller_layout6-162.91006.jpg

A PEUGEOT Traveller a hétköznapokban is ideális útitárs: háromféle hosszal rendelhető, maximális magassága 1,90 mi.
A PEUGEOT Traveller könnyen kezelhető és minden igényhez alkalmazkodó modell:  5 vagy 9 személyes kivitelben is rendelhető.  Síneken csúsztatható üléseinek köszönhetően utastere maximálisan kihasználható.
Fedezze fel külön-külön árnyékolható tetőablakokati, és élvezze a napfényt kedve szerint.   

ÚJ ETALON A KISBUSZOK VILÁGÁBAN

/image/00/7/peugeot_traveller_layout10-2.91007.jpg
/image/00/8/peugeot_traveller_layout10-1.91008.jpg

A PEUGEOT Traveller új, az EMP2 moduláris padlólemezből kialakított alapja magas szintű kényelmet, minőséget és hatékonyságot biztosít a modellnek. Az új platformnak köszönhető a tágas utastér és a PEUGEOT márka szaktudásához méltó kényelem.

95-180 lóerős BlueHDi motorok és az új EAT6 automatikus sebességváltó kiváló vezetési kényelmet és a szegmens egyik legjobb eredményét biztosítja fogyasztás és károsanyag-kibocsátás terén.

1Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet határozza meg. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

Jelen ajánlat a 2019. október 1-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot Traveller vásárlása esetén. A hirdetésben szereplő bruttó 8 053 000 Ft ár az új Peugeot Traveller Business L1 1.5 Blue HDi 100 LE motorral szerelt, 8 személyes változatára vonatkozik. A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot Traveller vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze.

2 A megadott havi induló lízingdíj 60 hónapos futamidő, 8 053 000 Ft kedvezményes bruttó vételár, 1 110 600 Ft saját erő, 2 500 000 Ft Nagycsaládosok Szerzési Támogatására való jogosultság esetén Peugeot Traveller Business 1.5 BlueHDi 100 modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletekről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Traveller személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

MÁRKAKERESKEDÉS-KERESŐ

Sajnos hiba lépett fel, kérjük, látogasson vissza honlapunkra később. Törekszünk a hiba mielőbbi elhárítására. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük, jelezze nekünk.

EZEK A MODELLEK IS ÉRDEKELHETIK