Traveller L1

Az új PEUGEOT Traveller - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

4 ÉRV AZ ÚJ TRAVELLER VÁLASZTÁSA MELLETT

UTAZÁSRA CSÁBÍT

/image/00/9/peugeot_traveller_galerie-2-2.91009.jpg

A PEUGEOT Traveller útra csábít, akár szabadidőnk eltöltése, akár hosszú utazás a cél.
Modern és elegáns körvonala tágas utasteret sejtet maga mögött, melyben minden az otthonosság jegyében született.
Ez a kedves és hangulatos kisbusz ugyanakkor tekintélyt parancsoló is. Az új függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xenon fényszórók i erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

MÉG TÖBB ALAKÍTHATÓSÁG, MÉG NAGYOBB RUGALMASSÁG

/image/00/5/peugeot_traveller_layout6-1.91005.jpg
/image/00/6/peugeot_traveller_layout6-162.91006.jpg

A PEUGEOT Traveller a hétköznapokban is ideális útitárs: háromféle hosszal rendelhető, maximális magassága 1,90 mi.
A PEUGEOT Traveller könnyen kezelhető és minden igényhez alkalmazkodó modell:  5 vagy 9 személyes kivitelben is rendelhető.  Síneken csúsztatható üléseinek köszönhetően utastere maximálisan kihasználható.
Fedezze fel külön-külön árnyékolható tetőablakokati, és élvezze a napfényt kedve szerint.   

ÚJ ETALON A KISBUSZOK VILÁGÁBAN

/image/00/7/peugeot_traveller_layout10-2.91007.jpg
/image/00/8/peugeot_traveller_layout10-1.91008.jpg

A PEUGEOT Traveller új, az EMP2 moduláris padlólemezből kialakított alapja magas szintű kényelmet, minőséget és hatékonyságot biztosít a modellnek. Az új platformnak köszönhető a tágas utastér és a PEUGEOT márka szaktudásához méltó kényelem.

95-180 lóerős BlueHDi motorok és az új EAT6 automatikus sebességváltó kiváló vezetési kényelmet és a szegmens egyik legjobb eredményét biztosítja fogyasztás és károsanyag-kibocsátás terén.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Traveller személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

MÁRKAKERESKEDÉS-KERESŐ

Sajnos hiba lépett fel, kérjük, látogasson vissza honlapunkra később. Törekszünk a hiba mielőbbi elhárítására. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük, jelezze nekünk.

Akciós ajánlataink

EZEK A MODELLEK IS ÉRDEKELHETIK