508 SW

Peugeot 508 SW
Peugeot 508 SW

Vadonatúj PEUGEOT 508 SW

Fedezze fel a PEUGEOT 508 SW-t, az átütő dizájnnal rendelkező felső kategóriás kombit, mely a nagy utazóautók kényelmét az SW-k helykínálatával és a kupék sportosságával ötvözi, valamint kimagasló minőséget és műszaki megoldásokat kínál!


DESIGN

A FORMABONTÓ KOMBI

Erőtől duzzadó külsejével, feszes vonalaival és különleges hűtőmaszkjával a PEUGEOT 508 SW egyszerre elegáns és modern, tágas és sportos autó benyomását kelti. Hátul a két krómozott kipufogóvégi tovább erősíti a sportos jelleget, a vízszintesen futó fényes fekete sáv pedig különleges full LED-esi 3D fényszórókat foglal magában.

NAPFÉNYTETŐ

/image/25/6/peugeot-508sw-2020-005-fr.706256.jpg

KERET NÉLKÜLI AJTÓK

/image/25/7/peugeot-508sw-2020-006-fr.706257.jpg

CSOMAGTARTÓ

/image/25/8/peugeot-508sw-2020-007-fr.706258.jpg

VILÁGÍTÁS

/image/25/9/peugeot-508sw-2020-008-fr.706259.jpg

KÁRPITOK

Peugeot 508 SW - Kárpitok

TÁROLÓHELYEK

Peugeot 508 SW - Tárolóhelyek

NAPFÉNYTETŐ

A nagy üvegfelületű napfénytetői remek kilátást és a hátsó sorban is kiváló fényviszonyokat biztosít. A tetőkárpittal harmonizáló sötétítő véd a túl erős napsugárzástól és meghittebb hangulatot teremt.

 

KERET NÉLKÜLI AJTÓK

Az elegáns keret nélküli ajtók is hozzájárulnak a PEUGEOT 508 SW letisztult formavilágához, és hatásukra még hosszabbnak és alacsonyabbnak tűnik az autó.

CSOMAGTARTÓ & VARIÁLHATÓSÁG

A nagy csomagtartóbani kényelmesen elférnek a bőröndök és egyéb útipoggyászok, és olyan praktikus felszerelések találhatók benne, mint a csomagtéri sínek és a magas rakományokhoz tervezett csomagrögzítő hálói. Az alacsony csomagtérküszöbnek és az extra széles nyílásnak köszönhetően a bepakolás is rendkívül kényelmes.

A PEUGEOT 508 SW egyes változatain a szabad kezes nyitó- és indítórendszerhez (ADML) motoros működtetésű, lábmozdulattal nyitható csomagtérajtói társul.

VILÁGÍTÁS

A nagyobb vizuális komfort és a maximális biztonság érdekében az első világítási automatikus magasságkorrekcióvali rendelkező, „PEUGEOT Full LED Technology” full LED-es fényszórókat, LED-es első irányjelzőket és statikus kanyarfényt foglal magában. Hátul a LED-es 3D lámpákbóli álló jellegzetes PEUGEOT fénykarmok fényereje automatikusan a külső fényviszonyokhoz igazodik.

ÜLÉSKÁRPITOK

Foglaljon helyet a PEUGEOT 508 SW kifinomult és modern utasterében! A klasszikus eleganciájú nemes anyagokból készült kárpitok és dekorelemek kombinálásával igény szerint személyre szabhatja autója belterét, így minden utazás alkalmával különleges élményben lehet része.

ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

A PEUGEOT 508 SW utastere számtalan ötletes tárolóhelyet kínál. Elöl az ajtózsebekben, a könyöktámaszban és a középkonzolon kialakított tárolók érdemelnek figyelmet. A hátsó utasok személyes tárgyai is mindig kéznél vannak. Tágas belterével és számtalan tárolóhelyével az új PEUGEOT 508 SW rengeteg új lehetőséget kínál.


VEZETŐHELY

A LÉLEGZETELÁLLÍTÓ PEUGEOT I-COCKPIT®

Peugeot 508 SW Peugeot 508 SW

A futurisztikus vezetőhely egyenesen a jövőbe repíti!
A PEUGEOT 508 SW felső kategóriás kombi PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhelye kompakt kormányával, magasra helyezett, személyre szabható digitális műszeregységével és 10” kapacitív típusú HD érintőképernyőjéveli az ergonomikus kiképzés mellett kivételesen intenzív vezetési élményt garantál.

Peugeot 508 SW - Mirror screen funkció és 10" kapacitív érintőképernyő

ÁLLANDÓ KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL

A külvilággal való folyamatos kapcsolattartás érdekében az új PEUGEOT 508 SW vezeték nélküli okostelefon-töltésseli és Mirror Screen funkcióvali rendelkezik, mellyel a kompatibilis alkalmazások a 10” érintőképernyőrei tükrözhetők.

A hangfelismerő funkcióvali ellátott, 3D navigációs rendszeri valós időben tájékoztatja a vezetés szempontjából fontos valamennyi eseményről.

/image/26/1/peugeot-508sw-2020-010-fr.706261.jpg

ERGONOMIKUS ÜLÉSEK

Élvezze az AGRi minősítéssel ellátott, jó tartású és öblös ülések nyújtotta kényelmet, a számos beállítási lehetőséget (hosszanti beállítás, ülőlap dőlésszöge, deréktámasz) és az üléshelyzet-memorizálási funkciót.

A vezetőülés és az első utasülés a még nagyobb kényelem érdekében többpontos masszázsrendszerreli van ellátva.

Peugeot 508 SW - FOCAL® prémium hifirendszer

FOCAL® HIFI HANGZÁS

Az 508 SW hifi rendszeréti a szabadalmaztatott technológiáiról és egyedi hangzásvilágáról híres vezető francia hifi cég, a FOCAL® jegyzi.

A rendszerhez 10 FOCAL® technológiájú hangszóró tartozik, melyek a zenei stílustól függetlenül mindig megbízható hangminőséget és tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak.

 

MOTORKÍNÁLAT

INTENZÍV VEZETÉSI ÉLMÉNY

/image/26/2/peugeot-508sw-2020-011-fr.706262.jpg

A PEUGEOT 508 SW felső kategóriás kombi rugalmas vezetést és kiváló úttartást biztosít, melyben az elektronikusan vezérelt felfüggesztésneki is nagy szerepe van. A hatékony PureTech és BlueHDi motorok, valamint az EAT8i automata sebességváltó jóvoltából még örömtelibb és intenzívebb vezetési élményben lehet része.

Peugeot 508 SW - legújabb generációs PureTech motorok

PURETECH BENZINMOTOROK

A legújabb generációs 1,6 l PureTech benzinmotorral ellátott modelleket kellemes vezetés, valamint teljesítmény és fogyasztás kiváló összhangja jellemzi.

A PEUGEOT 508 SW kínálatában két, Stop & Start rendszerrel ellátott benzinmotor szerepel, melyekhez EAT8 automata váltó társul:

- 1,6 l PureTech 180 S&S EAT8 motor
- 1,6 l PureTech 225 S&S EAT8 motor

Műszaki adatok

/image/19/7/peugeot-diesel-2017-002-fr.549197.jpg

BLUEHDI DÍZELMOTOROK

A márka legújabb generációs BlueHDi motorjai is rendelhetőek, melyek a piac leghatékonyabb dízel környezetvédelmi rendszerével büszkélkedhetnek:

A PSA által kifejlesztett rendszer az SCR (Selective Catalytic Reduction) technológia és az adalékolt részecskeszűrő (FAP) kombinációja. A nitrogén-oxid- (NOx), a részecske- és a CO2-kibocsátás csökkentése mellett az üzemanyag-fogyasztásra is jó hatással van.

A dízelkínálatban négy ajánlat szerepel:

- 1,5 l BlueHDi 130 S&S motor, 6 fok. manuális
- 1,5 l BlueHDi 130 S&S EAT8 motor
- 2,0L BlueHDi 160 S&S EAT8 motor
- 2,0L BlueHDi 180 S&S EAT8 motor

Műszaki adatok

Peugeot 508 SW - EAT8 automata sebességváltó elektromos vezérléssel

EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltói a „Shift and Park by wire”i névre keresztelt új elektromos vezérlésnek és a kormányon elhelyezett kapcsolóknak köszönhetően gyors és finom váltásokat tesz lehetővé.

A Stop&Start technológiával társított kompaktabb váltó optimális fogyasztást és hatékonyságot biztosít.

Bővebben

Peugeot 508 SW - BVM6 kézi sebességváltó

BVM6 KÉZI SEBESSÉGVÁLTÓ

Az új PEUGEOT 508 SW  a BlueHDi 130 motorhoz kapcsolódóan hatfokozatú BVM6 kézi váltóval is elérhető

BENZINMOTOROK
DÍZELMOTOROK
AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ
KÉZI SEBESSÉGVÁLTÓ


TECHNOLÓGIA

BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZEREK

/image/26/3/peugeot-508sw-2020-012-fr.706263.jpg

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekbeni gazdag PEUGEOT 508 SW kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszereii is megtalálhatók, melyek amellett, hogy növelik a biztonságot, a parkolási manőverek során is jó szolgálatot tesznek, és segítenek a környezet és az útviszonyok jobb feltérképezésében.

i

KITERJESZTETT VALÓSÁG

Az éjszakai vezetés során nagyobb biztonságot nyújtó Night Vision rendszeri az infravörös kamera segítségével sötétben és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

i

DRIVE ASSIST PLUS CSOMAG

A „Drive Assist Plus”i csomagnak köszönhetően a PEUGEOT 508 SW vezetése félautonóm módon is történhet.

Az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomat az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja. A funkcióhoz sáv közepén tartó asszisztens társul, mely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

/image/26/4/peugeot-508sw-2020-013-fr.706264.jpg

SAFETY CSOMAG

A szériafelszereltség részét képező vezetéssegítő rendszerekkel minden adott a nyugodt utazáshoz. A csomag része az ütközésveszély-jelzővel (Distance Alert) társított Active Safety Brake automata vészfékező rendszer, a sávtartó asszisztens és a sebességajánlással kiegészülő táblaolvasó rendszer.

A „Safety Plus”i csomag még nagyobb biztonságot nyújt. Az aktív holttérfigyelő, a fáradtságérzékelő rendszer, a távolságifény-asszisztens és a kibővített táblaolvasó rendszer segítségével a váratlan helyzetekre is jobban fel tud készülni.

i

FULL PARK ASSIST

A FULL PARK ASSISTi technológia automatikusan beparkolja az autót a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyekre. Miután a vezető a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer – a kormány és a pedálok használata nélkül – egyedül ellátja a parkolóhely-keresés, a gázadás és a fékezés feladatát. A rendszer a parkolóból való kiálláshoz is segítséget nyújt.
 

A Full Park Assist technológiáról a PEUGEOT Exalt tanulmányautó felhasználásával  készült 3D videó.

NIGHT VISION
FÉLAUTONÓM VEZETÉS
OPTIMÁLIS BIZTONSÁG
FULL PARK ASSIST

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

/image/26/5/peugeot-508sw-2020-014-fr.706265.jpg

Többféle szolgáltatás is elérhető, melyek előnye szinte végtelen. Fedezze fel a lehetőségeket.

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

Kísérje figyelemmel autóját okostelefonjáról

/image/18/7/peugeot-508sw-2020-015-fr.706266.718187.jpg

Élvezze a valós idejű, személyre szabott szolgáltatásokat. Szinkronizálja fiókját az ingyenesen elérhető MyPeugeot alkalmazásoni keresztül: 

• Kísérje figyelemmel autója állapotát (utazási információk, fogyasztás, tartózkodási hely).
• Gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet a Peugeot Assistance-szal.
• Kezelje karbantartásai és szervizeit, foglaljon időpontot online.
• Ellenőrizze és irányítsa akkumulátora töltését és az utastéri hőmérsékletet a PEUGEOT 508 SW HYBRID-nél.

TUDJON MEG TÖBBET


GALÉRIA


MÁS MODELL IS ÉRDEKLI?

* Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimumszerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. .