A Peugeot 5008 SUV érdekli? Lépjen tovább a Peugeot konfigurátorban: válasszon felszereltségi szintet, motort, színt és felszereléseket, és képzelje magát majdani nagy SUV-ja vezetőülésébe!


Ön a Peugeot 5008-at választotta: erőt sugárzó, nyúlánk karosszéria, csúcstechnikás jelleg és kifinomultság jellemzi a vezető érzékeinek és reagálókészségének felfokozására tervezett új, hétszemélyes SUV-ot. Kezdje autója egyedi kialakítását a felszereltségi szint kiválasztásával: Peugeot 5008 Access, Peugeot 5008 Active, Peugeot 5008 Allure, Peugeot 5008 GT Line, Peugeot 5008 GT.

A Peugeot a motorok és a felszerelések legújabb nemzedékét kínálja, köztük a nagy teljesítményű és hatékony PureTech benzinmotort (1,2 l PureTech 130 LE, Start/Stop, hatfokozatú kézi váltóval) és BlueHDi dízelt (1,6 l BlueHDi 100 LE, ötfokozatú kézi váltóval). A vezetési komfortról a kézi vagy automata sebességváltó, és a vezeték nélküli megoldások széles választéka gondoskodik.


A felszereltségi szint kiválasztása után lépjen tovább a konfigurátorban, és válassza ki az ön igényeinek leginkább megfelelő motort, üzemanyagtípust és sebességváltót leendő Peugeot 5008 SUV-jába. Ezután válassza ki az autó színét (a szürke Artense, a kék Bourrasque, vagy az Emerald Crystal áll önhöz közelebb?) és a felni típusát. A személyre szabás utolsó lépésében tervezze meg az utasteret: itt találja a szériatartozékokat és az opciós felszereléseket.