KÜLSŐ DESIGN

A PEUGEOT Partner Tepee - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

ROBUSZTUS ÉS TETTRE KÉSZ!

/image/46/5/peugeot_par_2015_151_fr.53465.jpg

A Partner Tepee karaktere robusztus és modern, a hűtőmaszk középpontjában helyezkedik el a PEUGEOT oroszlán. Kifejező tekintetet kölcsönöz az autónak, hogy a fényszórók követik a külső formavilág körvonalait, a LED-es nappali jelzőfény i pedig belesimul a lökhárító új, barázdált védőelemeibe.

CSELEKVÉSRE TEREMTVE

Az Outdoor változat, határozottabb külső megjelenésével egyértelműen utal a modell kalandvágyóan vagány lelkületére. A megemelt felfüggesztéssel ellátott, harcos megjelenésű Partner Tepee Outdoor semmilyen tereptől nem riad vissza. A Partner Tepee Outdoor mindenkor ideális tapadásáról a Grip control®i gondoskodik.

IGÉZŐ TEKINTET

/image/42/5/peugeot_par_2015_105_fr.53425.jpg

A Partner Tepee igéző tekintetét a LED-es nappali fény i teremti meg.

PRAKTIKUS PAKOLHATÓSÁG

A Partner Tepee rendkívül jól pakolható. A hátsó ajtó felfelé nyílik, így széles tárgyak is könnyen behelyezhetők. A csomagtartóhoz a felnyitható hátsó ablakon áti könnyedén hozzáférhetünk.

TETŐRÚD

/image/48/8/peugeot_par_2015_377_fr.53488.jpg

A  Partner Tepee Outdoor 80 kg-ig terhelhető tetőrúddal van ellátva, így a hosszabb vagy szélesebb tárgyak szállítása sem okozhat gondot. A tetőrúd a további változatokhoz opcióként rendelhető.

KERÉKTÁRCSÁK

/image/46/6/peugeot_par_2015_002_fr.53466.jpg

A 16” Managua könnyűfém keréktárcsa i kifejezetten dinamikus jelleget kölcsönöz a PEUGEOT Partner Tepee-nek.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Partner Tepee személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Ez is érdekelheti