A PEUGEOT Partner Tepee - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

TOLATÓKAMERA

/image/48/9/peugeot_par_2015_394_fr.53489.jpg

A tolatókamerai hátramenetbe kapcsoláskor automatikusan működésbe lép, és a hétcolos érintőképernyőre közvetíti az autó háta mögötti területet. Így a vezető biztonságosan manőverezhet az autóval.

ACTIVE CITY BRAKE

Az Active City Brake (automatikus vészfékezés kis sebességen a tipikus városi koccanások elkerülésére)i a városi közlekedésben, 30 km/óránál kisebb sebességen bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti azokban az esetekben, amikor a vezető nem lép a gázpedálra.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

/image/47/1/peugeot_par_2015_090_fr.53471.jpg

Az első és hátsó parkolóradari hang- és kijelzéssel figyelmezteti a vezetőt a manőverezés során az autó közelében észlelt akadályokra.

GRIP CONTROL®

/image/44/8/peugeot_par_2015_256_fr.53448.jpg
/image/47/2/peugeot_par_2015_092_fr.53472.jpg

A Grip controlnak®i , ennek a Bosch-sal közösen kifejlesztett megerősített hajtásrendszernek köszönhetően, nem jelenthet gondot az extrém körülmények (terepen, hóban stb.) közötti haladás. A műszerfalon elhelyezett kapcsológombbal választhatjuk ki az útviszonyoknak megfelelő fokozatot.

ESC

/image/48/0/peugeot_par_2015_507_fr.53480.jpg

Az ESC (Electronic Stability Program) minden körülmények között stabil úttartást garantál.
Alul- vagy túlkormányozottság esetén a rendszer egy vagy több kerék fékezésével korrigál, és szükség esetén a motor nyomatékát is módosítja, így az autó, a fizika határain belül, a megkezdett pályán haladhat tovább.

SEBESSÉGHATÁROLÓ/TEMPOMAT

/image/47/6/peugeot_par_2015_371_fr.53476.jpg

A tempomat (sebességrögzítő) i az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé a gázpedál érintése nélkül.
A sebességhatároló i megakadályozza, hogy átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt.

KÖDFÉNYSZÓRÓ KANYARFÉNY FUNKCIÓVAL

Kanyarban, amennyiben az autó lámpái fel vannak kapcsolva és a sebesség nem haladja meg a 40 km/h-t, felkapcsolódnak a kanyarfény-funkcióval ellátott ködfényszóróki,plusz fényerőt biztosítva ezzel.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Partner Tepee személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.