BELSŐ DESIGN

A PEUGEOT Partner Tepee - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

VEZETŐHELY

/image/46/7/peugeot_par_2015_156_fr.53467.jpg

A Partner Tepee belső tere tágas és kényelmes.
A nagyméretű szélvédő kellemessé teszi a vezetést és növeli a térérzetet. A vezetőhely ergonómiáját fokozza a magasságban és mélységben állítható kormányoszlop, a kartámasszal ellátott, állítható magasságú vezetőülési és a műszerfalon elhelyezett sebességváltókar. A kétzónás klíma i megfelelő hőkomfortról gondoskodik.

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

/image/49/0/peugeot_par_2015_530_fr.53490.jpg

A Partner Tepee 7’’ érintőképernyőveli is rendelhető, mely többek között a következő információkat jelenítheti meg : fedélzeti computer, rádió, Bluetooth streaming funkcióval, navigáció.

MODULARITÁS

Az ötüléses Partner Tepee 2/3-1/3 arányban osztottan dönthető hátsó üléspaddal vagy három különálló, ledönthető és kivehető hátsó ülésseli rendelhető.
A hétüléses változat i igazán nagyvonalú és kényelmes. Hátul öt üléshely alakítható ki, így sokgyerekes családok és baráti társaságok is kényelmesen utazhatnak az autóban. A második sorban hárman, a harmadikban pedig ketten foglalhatnak helyet, és mindannyian élvezhetik az önálló ülés nagyfokú kényelmét.

ZÉNITH TETŐ

/image/43/5/peugeot_par_2015_341_fr.53435.jpg

A Zénith tetői nagymértékben növeli az utazás kényelmét, fényárba borítva az utastér egészét, láttatni engedve, négy tetőablaka által, a napfényes eget. Az üveg panorámatető emellett számos praktikus rakodóhelyet is kínál: egy, az autó teljes hosszát elfoglaló felső tárolót, egy első középső tárolót, egy átlátszó fedéllel ellátott hátsó, középső tárolót és egy 60 literes hátsó tárolót. Így az összes utas megtalálhatja tárgyainak a keze ügyébe eső, legkomfortosabb tárolóhelyet. A még hangulatosabb utazást a 2. üléssor szellőzőiben elhelyezett illatszóróval biztosíthatjuk, az utastérben kedvenc illatunkat érezhetjük.

RAKODÓHELYEK

Az autó számos praktikus és jól kihasználható rakodóhelyet kínál.

Elöl, a plafon alatti rakodópolcba illesztették a napellenzőt és a mennyezetlámpát. A két első ülés között egy középső rakodórekesz is található. Ez a tágas tárolóhely egy mozdulattal akár ki is emelhető. A kormány mögött, a műszerfalban található egy 4 literes kesztyűtartó, melyhez könnyen hozzáfér a vezető. Hátul, az 5 személyes konfigurációban az ülések háttámlájából egy pohártartós kis asztalka hajtható le, az utasok kényelme érdekében. Ez utóbbiak rendelkezésére áll egy átlátszó tárolórekesz is, a panoráma üvegtető alatt.

CSOMAGTARTÓ

/image/48/6/peugeot_par_2015_154_fr.53486.jpg
/image/46/8/peugeot_par_2015_075_fr.53468.jpg

A Partner Tepee hatalmas csomagtartóval rendelkezik, mely könnyen alkalmazkodik a legkülönbözőbb igényekhez.
Az 5 személyes konfiguráció csomagtartójának térfogata 675 liter a kalaptartó levételével, és 1 350 literes, ha kivesszük az üléseket. A 2 személyes konfiguráció (azaz hátsó ülések nélkül) csomagtartójának térfogata elérheti akár a 3 000 litert.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Partner Tepee személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

További ajánlataink