Partner Tepee Egyterű

A PEUGEOT Partner Tepee - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

3 OK, HOGY MIÉRT A PARTNER TEPEE-T VÁLASSZA

DESIGN

/image/46/5/peugeot_par_2015_151_fr.53465.jpg

A Partner Tepee karaktere robusztus és modern, a hűtőmaszk középpontjában helyezkedik el a PEUGEOT oroszlán . Kifejező tekintetet kölcsönöz az autónak, hogy a fényszórók követik a külső formavilág körvonalait, a LED-es nappali jelzőfény i pedig belesimul a lökhárító barázdált védőelemeibe.

TECHNOLÓGIA A KÉNYELEM SZOLGÁLATÁBAN

/image/48/9/peugeot_par_2015_394_fr.53489.jpg

A Partner Tepee-t a legújabb generációs technológiai újításokkal látták el :  MirrorScreen funkciói;  Active City Brakei, amely a városi közlekedésben, a 30 km/h-nál kisebb sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni; tolatókamerai; első és hátsó parkolássegítő rendszeri.;  Grip Control®i.

Az új BlueHDi motorok komfortos vezetést garantálnak, rendkívül kedvező fogyasztás és CO2-kibocsátás mellett.

MODULARITÁS

/image/41/9/peugeot_par_2015_341_fr.53419.jpg
/image/42/0/peugeot_par_2015_138_fr.53420.jpg
/image/48/5/peugeot_par_2015_153_fr.53485.jpg

A PEUGEOT Partner Tepee páratlan modularitással ajándékozza meg utasait: a nagyméretű és felfelé nyitható hátsó ajtó külön nyitható ablakkali is felszerelhető, így még könnyebben hozzáférhető a csomagtér. A Zénith tetői páratlan világosságot és térérzetet biztosít a számos rakodóhely mellett. Illetve, a Partner Tepee 7 ülésesi változatban is rendelhető.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Partner Tepee személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Márkakereskedés-kereső

Sajnos hiba lépett fel, kérjük, látogasson vissza honlapunkra később. Törekszünk a hiba mielőbbi elhárítására. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük, jelezze nekünk.

Ezek a modellek is érdekelhetik: