pEUGEOT_IoN

PEUGEOT

Az iON belső terének minden eleme a kellemes élményt nyújtó utazást szolgálja.

VEZETŐHELY

i

A vezetőhelyet az elektromos hajtáshoz kapcsolódó új jellemzők különböztetik meg a hagyományos járművekétől: a központi műszeregységben kaptak helyet az akkumulátor töltöttségét és az energiafogyasztás- és visszanyerés pillanatnyi szintjét jelző mutatók. A két visszajelző fokozatosan figyelmeztet a töltés szükségességére: piktogram figyelmezteti a vezetőt, ha kétegységnyire csökken az akkumulátor töltöttsége, azaz már csak körülbelül 15% a töltöttségi szint. A szokásos információkon kívül a fedélzeti számítógép kijelzi az utolsó kilométerek vezetésmódja alapján becsült hatótávot is.

/image/37/4/peugeot-ion-habitabilite-286x310.53374.jpg

TÁGAS UTASTÉR

A kívülről rendkívül kompaktnak tűnő Peugeot iON belül meglepően tágas utastérrel rendelkezik. A magas építésnek és a 2,55 m-es tengelytávnak köszönhetően tágas az utastér, négy felnőtt kényelmesen utazhat benne. A vezető ülésének magassága állítható, a két különálló ülésből álló hátsó üléspad támlája pedig külön-külön ledönthető.

/image/37/5/peugeot-ion-confort_a_bord-286x310.53375.jpg

KÉNYELEM

A modern és praktikus városi kisautó fogalmához hűen az iOn gazdag alapfelszereltséget kínál valamennyi változatban: fedélzeti komputer, távvezérlős központi zár, elektromos első és hátsó ablakemelő, automatikus fényszórókapcsoló, két behúzható pohártartó, 12 V-os csatlakozó.

/image/37/6/peugeot-ion-coffre-286x310.53376.jpg

CSOMAGTARTÓ

A hátsó ülések külön-külön lehajthatóak, így a csomagtartó mérete tovább növelhető. Az iON akár kis furgonná is alakítható: az üléspad és a biztonsági övek kiemelésével sík rakodófelületet nyerhetünk. A szőnyeggel borított csomagtérpadlóhoz csomagtér elválasztó is tartozik. Az autó ezáltal 1 m3-es rakodótérrel bővül, mely 330 kg súly szállítására alkalmas (nettó súly 308 kg). Poggyászfedő opcióban rendelhető.

AKUSZTIKAI KÉNYELEM

/image/37/7/peugeot-ion-confort_acoustique-960x460.53377.jpg

Az iON vezetése újszerű, megnyugtató élményt jelent: a csendi és a rázkódás nélküli suhanás érzése tölti el az embert. Kívülről csak a forgalom és a menetszél halk zaja szűrődik be az utastérbe - így az iON ideális eszköz a városi közlekedésben.

"TÉLI CSOMAG"

Az iON szériában tartalmazza a fűthető visszapillantó tükröket és vezető ülést.

AUTOMATA KLÍMA

/image/39/6/peugeot-ion-air_conditionne_automatique-full.53396.jpg

Az Ion-t elektronikus klímaberendezéssel szerelték fel, mely automata funkcióval is rendelkezik.