PEUGEOT 508 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

BlueHDi TECHNOLÓGIA

/image/20/1/mot_2014_046_fr_img.53201.jpg

A BlueHDi név a márka EURO 6 dízelmotorjait jelöli. Ez a technika egy olyan dízel károsanyag-kibocsátás szabályozási rendszert jelent, amely egyedülálló módon egyesíti a katalitikus oxidációt, az SCR technikát (Selective Catalytic Reduction) és az adalékolt részecskeszűrőt (FAP). Jelenleg ez az egyetlen technika, amely képes jelentős mértékben, akár 90 százalékkal csökkenti a nitrogén-oxidok kibocsátását, mérsékli a CO2-kibocsátást és továbbra is 99,9 százalékban kiszűri a részecskéket.
A 150 lóerős, hatfokozatú manuális váltóval szerelt 2,0 l BlueHDi a szegmens legjobbja címre pályázhat a kategória azonos teljesítményű modelljei között a CO2-kibocsátás és a fogyasztás tekintetében. Az új 180 lóerős 2,0 l BlueHDi EAT6 (automata) változat pedig a lehető legjobb kompromisszumot kínálja kimagasló menetteljesítmények és mértéktartó fogyasztás között.

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

/image/20/2/508_1406styp008_img.53202.jpg

A SMEG+ nagyméretű, 7"-os érintőképernyős egységibeépített Bluetooth kihangosítót is tartalmaz és kombinálható színes navigációs rendszerreli, valamint vetített kijelzőveli is. A nagyméretű érintőképernyő a műszerfal felső részén helyezkedik el, így könnyen, intuitív módon kezelhető. Segítségével közvetlenül elérhető a jármű beállításainak zöme, a klíma és a szellőzés, a rádió, valamint a Bluetooth-n keresztül csatlakoztatott telefon. Természetesen az érintőképernyő segítségével kezelhetjük a navigációs rendszert is.

ARKAMYS HANGRENDSZER ÉS JBL ERŐSÍTŐRENDSZER

Az 508 SW szériában Arkamys hangrendszerrel van ellátva, mely tökéletes térhatást biztosít a beépített hangzásjavító chipnek köszönhetően. Beállítható, hogy egyedül vagy többen utaznak, így mindig mindenkinek tökéletes akusztikai élményt biztosít.

A hifikedvelőknek a 10 hangszóróval és 500 W-os erősítővel ellátott JBL rendszerti ajánljuk. A 10 hangszóró közül egy a műszerfal közepén helyezkedik el. Az erősítő a csomagtartóban kapott helyet.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 508 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.