ÚJ PEUGEOT 308 SW – VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ PEUGEOT 308 SW - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

PEUGEOT i-Cockpit®: TELJESEN ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNY

i

Az új PEUGEOT 308 SW fedélzetén a PEUGEOT i-Cockpit® és különleges berendezései jóvoltából soha nem tapasztalt élményekben lehet része. Élvezze a gördülékenyebb és ösztönösebb vezetést a kompakt volán, a magasra helyezett műszeregység és a kapacitív érintőképernyői jóvoltából!

3D NAVIGÁCIÓS RENDSZER

/image/59/2/peugeot-308-2017-443-fr.320592.jpg

A magasra, közvetlenül a műszeregység és a kormány közelében elhelyezett, jól látható és könnyen elérhető érintőképernyő segítségével gyerekjáték a beépített TomTom 3D navigációi kezelése. A navigáció a fontosabb épületek 3  dimenziós megjelenítésével és felhasználóbarát szolgáltatásaival segíti a navigálást.

MIRROR SCREEN

i

A Mirror Screen funkciónaki köszönhetően okostelefonja Android Auto-, Apple CarplayTM-, ill. MirrorLink®-kompatibilis alkalmazásait az érintőképernyőn is meg tudja jelenítenii.

PÉLDAMUTATÓ VEZETÉSI PARAMÉTEREK

/image/58/8/peugeot-308sw-2017-213-fr.320588.jpg

A tökéletes vezetési élményt szem előtt tartva az új 308 SW-n alkalmazott magas színvonalú műszaki megoldások példás menettulajdonságokat eredményeztek. A maximális hatékonyság és kényelem érdekében a felfüggesztések mindig az adott - BlueHDi vagy PureTech - motorhoz igazodnak. Hatékonyság tekintetében az új 308 SW vitathatatlanul a legjobbak között van. Módosított paramétereivel a még intenzívebb vezetési élményt szolgálja a Driver Sport Packi.

INTENZÍV ÉRZETEK

/image/59/0/peugeot-308sw-testdrive-021.320590.jpg

DRIVER SPORT PACK

A Driver Sport Packi a dinamikus vezetés szerelmeseinek készült. A középkonzolon található „Sport” gomb megnyomásával megváltoznak bizonyos paraméterek. Az eredmény sportosabb kormányrásegítés és fokozottan reagáló gázpedál, felerősített és sportosabb motorhang, valamint

/image/58/9/peugeot-308-2014-137-fr.320589.jpg

fehérből pirosra váltó kijelzés a dinamikus használathoz kapcsolódó paraméterek megjelenítésével (leadott teljesítmény, turbónyomás, hossz- és keresztirányú gyorsulás).

/image/59/1/peugeot-308gti-1506js068.320591.jpg

DENON HIFI-RENDSZER

Élvezze a Denon HIFI-csomagi nyújtotta pontos és természetes zenei hangzást! A Peugeot 308 SW egyedi rendelésre készült Denon HIFI-rendszere nyolc hangszórót, egy mélynyomót és egy digitális erősítőt foglal magában. A vezető és az utasok kétféle hangeloszlás és ötféle hangzásvilág között választhatnak, ami garantáltan telt, árnyalt és természetes hangzást eredményez.

1 Kifinomult technológia
* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.